Beauty | Gezichts borstel Born Pretty Store

zaterdag 7 februari 2015

Ik ben al tijden gefascineerd door automatische gezichtsborstels zoals die van Clarasonic en Clinique. Nou is zo'n borstel best wel prijzig en gaat het reinigen mij prima af met m'n handen. Toch eens tijd om te kijken wat voor toegevoegde waarde een borstel voor mij heeft, ik probeerde deze roze variant van Born Pretty Store.
Hij kost ongeveer €4,50 en je vind 'm hier.

De zachte synthetische haren zouden er voor zorgen dat je het schuim goed kunt verdelen over de huid, dat je huid extra goed gereinigd word en dan dode huidcellen verwijderd worden.

De borstel is super zacht en daarmee volgens mij wat meer geschikt voor de extreem gevoelige huid. Doordat de haartjes zo zacht zijn "klonteren" ze bij het nat worden samen, hierdoor is het vrijwel onmogelijk om je gezicht nog te borstelen. De haartjes zijn zo zacht dat er volgens mij absoluut geen vuil verwijderd word laat staan dat mijn huid gestimuleerd word of iets dergelijks. De enige manier hoe ik 'm kan gebruiken is een beetje in de haren knijpen, zo komt er nog wat schuim uit, dit "veeg" ik dan zeg maar over mijn gezicht. Heel kort artikel vandaag maar veel meer kan ik jullie helaas niet vertellen, ik ben niet tevreden. Misschien wel iets voor jou als je een hele gevoelige huid hebt of extreem zachte haren juist fijn vind.
Ik ga zeker meer borstels proberen en weet dat ik ieder geval voor wat hardere haartjes moet gaan;)

Mocht je deze borstel of een ander product willen bestellen; met de code "MIRAH10" krijg je 10% korting op een make-up product.

Volg je mij al op Bloglovin?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

2 opmerkingen:

  1. Ik kijk ook al een hele tijd naar automatische borstels maar durf niet te gokken ivm de prijs. Denk wel dat een borstel kan helpen, dus ik ga ook eerst maar eens op zoek naar een goede gewone borstel. Ben benieuwd hoe jouw zoektocht verder gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer zeg dat deze niet fijn werkt. Ik ben ook opzoek naar een goede borstel om mijn gezicht te reinigen dus ik hou jouw zoektocht nauwlettend in de gaten ;-). Heb die van de Hema al eens geprobeerd?

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!