Blog | Waar haal ik energie vandaan? + Spam je Twitter!

vrijdag 20 februari 2015

Ha lieve lezers,
Vandaag even geen review maar een klein lulverhaal en de mogelijkheid om je Twitter account te spammen.

Momenteel lig ik totaal afgepeigerd in bed met de laptop, het is donderdagmiddag. Het was een leuke maar hele drukke week en het weekend gaat waarschijnlijk ook niet zo veel rust opleveren in verband met werk.
Ik was eigenlijk een review van plan van een product van The Body Shop maar ik kon even nergens de energie vinden om na te denken wat ik daar ook alweer van vond, die houden jullie dus te goed.

Hoe doen andere mensen dat met een blog/werk/school? Ik heb echt extra uren in een dag nodig om uit te rusten. Energietips zijn welkom! Ik ga nu even powernappen en als het goed is komt mijn vriend zo thuis met een frikandel speciaal en friet, f*ck superfoods!

Ik maak de laatste week weer regelmatig gebruik van Twitter en vind het weer helemaal leuk! Volg jij mij al? Ik heet Mira1991
Laat lekker je linkje of gebruikersnaam achter en ik kom even bij je kijken!

Fijne vrijdag!

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee, mijn twitter is http://www.twitter.com/debeautykoffer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb helaas geen Twitter account. Misschien helpt het als je artikelen vooruit schrijft? Zo ben je niet om de twee dagen druk bezig met schrijven want dat deed ik in het begin namelijk ook en daar had ik op een gegeven moment ook echt geen energie meer voor. Hopelijk werkt het voor jou ook. Erg leuk dat je overigens mijn blog volgt =)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk! Je vindt me op: http://www.twitter.com/larmoiredamelie

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!