Beauty | Essence LE Valentijn Duo Blush

woensdag 11 februari 2015

Van de laatste trend edities van zowel Essence als Catrice probeerde ik niks. Ik vond ze wat gewoontes of gewoon helemaal niet mijn smaak. En met een enorme berg beautyproducten thuis let ik bij het zelf aanschaffen van testproducten natuurlijk wel een beetje op persoonlijke smaak. Bij het persbericht van de nieuwe Limited Edition collectie van Essence werd ik eindelijk weer enthousiast. Essence komt met een zoetsappige collectie speciaal voor Valentijnsdag. En die blush komt vast niet alleen mij bekend voor..

Deze duo blush verscheen in twee verschillende varianten in de collectie, ik probeerde de variant met de naam "nothing but lovestoned". De blusher kostte €3,99 en zou moeten zorgen voor een subtiele matte kleur.

De pigmentatie is echt stukken minder dan ik van Essence gewend ben, jammer. De blush is erg poederig en heeft flink wat fall-out. Dat poederige zorgt er dan wel weer voor dat de blusher erg makkelijk de te vervagen is. Als je van intense roze wangen houd zou ik deze dus overslaan. Wil je een subtiel, natuurlijk kleurtje dan is het een topper!

Hoe wel het pigment niet denderend is, vind ik de blush prima op dagen dat ik maar even de deur uit ben of als ik geen zin heb in een opvallende blush. Pluspunten voor de verpakking ook, met deze als cadeautje kun je écht iemand blij maken!

Wat vinden jullie van de collectie?

4 opmerkingen:

 1. Het is spijtig dat hij niet zoveel pigment bevat want dat wil je meestal wel gewoon. Ze hebben wel werk gemaakt van hun verpakking. Die is heel leuk. Ook al heb ik geen blush nodig met mijn roze wangen, het is een leuk doosje om te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh de verpakking is zooo lief! Maar ik vind hem te zacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem er erg mooi uitzien! Jammer van die pigmentatie, maar een mooie subtiele look is ook wel eens mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De verpakking vind ik echt suuuuper lief! wel heel erg jammer van de pigmentatie, maar voor een zachte look zou ik ze wel kopen. Ik vind ze lief!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!