Food | Bonbarr Biologische Bounty

maandag 9 februari 2015

Eens een vreetzak, altijd een vreetzak, dat geld in ieder geval voor mij. Het liefst prop ik iedere maaltijd een Bounty naar binnen met als toetje een Snickers. Dat doe ik natuurlijk niet maar stel, ik zou het geen probleem vinden.
Kern van het verhaal; ik mag best wel eens wat beter snoepen en daarom probeerde ik deze volledig biologische, glutenvrije, lactosevrije, fair trade en veganistische reep. Melkchocolade met kokos, vergelijkbaar met mijn oh zo geliefde Bounty dus. Qua calorieën en suikers etc. is het nog steeds geen gezonde reep maar verder zit je qua ingrediënten wel een stuk beter:)

Oke ik ben misschien iets te kritisch en had te veel een Bounty in mijn hoofd maar de reep viel wat tegen qua smaak. Ik hoopte denk ik op de smaak van een Bounty en daar vind ik deze reep niet echt in de buurt komen. Je proef een intense kokossmaak met flink wat chocolade. Precies een Bounty toch zul je denken, maar nee, als je deze reep gegeten hebt weet je weer hoe kokos ook al weer echt smaakt.
Fijn aan de reep vind ik dat 'ie vrij hard is, je werkt de reep dus niet binnen 3 seconden naar binnen maar doet er echt even over. Echt een bewust genietmomentje dus!

Na de eerste teleurstelling, door mijn vergelijking, vind ik 'm eigenlijk prima. Niks boven een "echte" maar zeker voor herhaling vatbaar, al is het maar omdat 'ie zo vullend is:)

 Je vind Bonbarr voor ongeveer €0,90 cent bij de meeste Natuurwinkels.
Wat is jouw favoriete reep?

3 opmerkingen:

 1. Ik ben ook dol op bounty's en meestal lus ik een andere variant dan ook niet..

  Mag ik je een complimentje maken voor de mooie lay-out op je blog =)

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze nog nooit ergens gezien, maar ik begrijp dat hij tegen kan vallen als je een bepaalde verwachting in je hoofd hebt van de smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De reep ziet er wel heel erg lekker uit, maar ik hou er zelf niet zo van als een reep vrij hard is. Toch zou ik hem wel eens een keer willen proberen. De smaak ben ik namelijk wel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!