Nails | REPOST: Essie ¨In Stitches¨

donderdag 6 april 2017


Er is weer een nieuwe Essie in town! Nouja, niet in town maar bij mij in huis. Deze aparte roodtint zit al best lang in de vaste collectie en stond al eeuwen op mijn lijstje. Vandaag laat ik 'm aan jullie zien! Ik laat vooral de kleur zien want een review is niet heel erg nodig lijkt me. Essie lakt prima, glanst mooi en blijft langer zitten dan de gemiddelde nagellak.


Zie hier, op mijn nagels! Ik vind de kleur lastig te omschrijven. Ik het echt lijkt het meer bruin rood, een beetje terracotta maar toch echt niet oranje. Ik zie ergens ook een roze gloed, lastig te omschrijven deze kleur maar erg mooi! Zonde dat mijn middelste nagel is afgebroken trouwens maar dat gebeurt nou eenmaal en ik vind het dat zonde om ál mijn nagels kort te maken hihi.


"In Stitches" is de komende weken mijn favoriete lakje en ik vind 'm, ondanks dat het een beetje een herfstige kleur is, erg leuk voor de lente! Je vind de lakjes van Essie bij onder andere Etos. Essie blijft toch nog steeds mijn ultieme favoriet qua kleurtjes:)
Wat is jouw favoriete Essie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!