Beauty | Lush Love Lettuce Vers Gezichtsmasker

woensdag 19 april 2017


Al een hele tijd had ik een stapel lege potjes van Lush staan, ik vergat ze alleen elke keer mee te nemen. Onlangs ging ik naar Amsterdam en wisselde ik mijn 5 lege potjes in voor een vers masker. Ik vind het altijd leuk om er een te proberen die ik nog niet ken en ging dit keer voor Love Lettuce.


Voor degenen die het niet weten: als je 5 lege potjes of flesjes hebt van Lush, kun je deze inwisselen voor een gratis vers gezichtsmasker. De miniverpakkingen douchegel mogen ook gewoon, in Nederland tenminste, Volgens mij is het in België echt alleen de zwarte potten. Dit was uiteraard niet de eerste keer dat ik mijn potjes inwisselde en mijn ultieme favoriet qua maskers is Brazened Honey.


Love Lettuce is een lichtgroen masker met zeewiergel (voedend), honing (verzachtend), amandelolie en scrubdeeltjes van amandel. Lavendel zorgt voor een heerlijke geur en brengt ondertussen ook nog even je talgproductie in balans. De basis van dit masker is Fullers Aarde, een reinigende kleisoort die wonderen zou doen voor je huid, in combinatie met kaoline (dit absorbeert talg) leek mij dit wel een toppertje.


Mijn favoriet is nog niet verslagen, maar Love Lettuce komt wel heel dicht in de buurt. Ik ben dol op de geur van lavendel en mijn huid ziet er na het gebruik van dit masker gezond en fris uit. Ik kreeg een gezonde blos (geen rode irritatie) en mijn huid straalde en voelde super zacht door de scrubdeeltjes. Mijn favoriet, Brazened Honey, werkt naar mijn idee net wat meer als een echte boost voor je huid maar Love Lettuce is ook zeker ontzettend fijn om te gebruiken. Een potje kost €11,50, óf 5 lege verpakkingen:).
Wat is jouw favoriete masker van Lush?

1 opmerking:

  1. Dat klinkt wel goed zeg! Ik vind het wel fijn als een masker ook scrubdeeltjes bevat :) en de geur van lavendel is ook altijd wel goed.
    Ik hoef nog maar twee lege verpakkingen!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!