Beauty | Primark Liquid Glow Highlighter

woensdag 18 februari 2015

Vorige week bracht ik weer eens een bezoekje aan de Primark, naast een paar kleine kledingstukjes (echt een paar dit keer) nam ik ook wat spulletjes van de beauty afdeling mee. Ik vind de producten qua uitstraling steeds aantrekkelijker worden dus nam onder andere deze highlighter in crèmevorm mee, deze koste €3.

Ik liep de beauty afdeling altijd voorbij eigenlijk, het enige wat ik meenam was bij de kassa een paar pakken reinigingsdoekjes. Omdat ik toch steeds vaker positieve verhalen hoorde wilde ik toch een aantal dingen proberen:)
Ik was al een tijdje op zoek naar een highlighter voor dagelijks gebruik. De laatste die ik probeerde van Catrice vond ik niet zo, te weinig effect. Ik was dan ook zeer benieuwd of deze wel ging bevallen!

Er komt enorm veel spul uit de tube en je hebt echt maar een beetje nodig, de tube is dus niet alleen voordelig qua prijs maar je doet er ook echt lang mee. De substantie voelt koel aan en leek mij op het eerste gezicht erg roze.

Hier heb ik één laagje aangebracht op mijn gezicht. Tijdens het schrijven van deze review bedenk ik me dat het voor mensen die mij niet kennen handiger was geweest om ook een "voor foto" te maken. De highlighter is niet super aanwezig maar geeft zeker wel een gezonde gloed. Inmiddels gebruik ik twee laagjes en dit versterkt het effect nog wat.

Qua prijs-kwaliteit verhouding echt een super product. Met een beetje extra smeren doet 'ie prima zijn werk. Ik moet ook meegeven dat mijn huid een wat roze ondertoon heeft. Ik vermoed dat als je huid een gele ondertoon heeft of wat donkerder is de highlighter beter naar voren komt.
Ik maak deze zeker op en ik ben nieuwsgierig geworden naar de andere beautyproducten van Primark!

Gebruik jij wel eens beautyproducten van de Primark?

4 opmerkingen:

  1. Het is inderdaad niet erg opvallend voor de mensen die je niet kennen. Wel tof dat je enthousiast bent erover!
    Zelf ben ik nog nooit de Primark binnen geweest. ( :O ) maar dat komt omdat de dichtste in Brussel is (langer dan uur rijden) en er altijd een wachtrij van 6 winkels staat. Ooit! En na dit bericht wil ik nog meer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed. Ik heb nog helemaal geen make-up van de Primark. Deze wil ik wel eens proberen. Een oogschaduw palette van de Primark wil ik ook nog wel proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze heb ik ook! Normaal gesproken gebruik ik 'm onder mijn foundation, omdat hij voor mij niet genoeg highlight. Je krijgt er wel een mooie gloed van :)

    Liefs,

    Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb deze nog nooit geprobeerd! Ik hou niet echt van vloeibare blushes, highlighters en bronzers! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!