Life | November 2015: Een beetje saai..

dinsdag 1 december 2015

Nou.. november was nou niet écht een spectaculaire maand. Er gebeurde weinig en ik was vooral bezig met school en niksen. Toch maakte ik een klein maandoverzicht voor jullie!


Wie van jullie kent Dave Lacky? Deze Canadese beauty expert geeft op Twitter bijna elke dag hele toffe prijzen weg. Ik won dit leuke setje van Lancome, lucky me!


Het begin van de maand was zo fijn qua weer, lekker droog en niet te koud. Die kou en de regen hebben we de afgelopen dagen flink ingehaald, ik vond het maar niks. Wel mooi zo die blaadjes hè, jammer dat het altijd maar even blijft liggen!


Ik ben verliefd op mijn pyjama van H&M, hij zit zo lekker! Ik bracht veel tijd in bed door deze maand. Ik kreeg weer last van mijn nieren en keek lekker veel series. Ik ben nu bezig met Divorce én Vampire Diaries. Beide totaal anders maar wel heel erg leuk!


Ik bracht lekker een dagje door in Amsterdam. Ik ging onder andere even langs bij &Other Stories, zo'n geweldige winkel en het interieur zou ik zo mee naar huis slepen. Ik at bij Fifteen, het concept van Jamie Oliver, heerlijk restaurant en, tegen verwachting in, ontzettend betaalbaar. 


In Amsterdam scoorde ik onder andere deze mooie macarons. Op de foto doen ze het in ieder geval goed, of ik ze ook lekker vond lees je in dit artikel.


De Tony's met lemon cheesecake had ik nog niet geproefd dus daar was het onderhand wel tijd voor. Ik vond'm niet geweldig. de chocolade leek bijna puur end aar hou ik niet zo van. De bolletjes cheesecake deden me denken aan Maltesers qua substantie, heel lekker maar het totale geheel vond ik niet geweldig.


Ik vond eindelijk een heel erg fijn zwart masker die écht werkt voor mee-eters. Echt een toppertje, die review vind je hier(met kortingscode).

Nou, niet echt een enerverende maand hè? Ik kijk ook niet met een heel positief gevoel terug moet ik zeggen, ook in combi met een klein winterdipje denk ik. Aankomende maand hoop ik op wat meer spanning en sensatie, er komt in ieder geval een ge-wel-di-ge winactie aan, stay tuned!
Volg je mij trouwens al op Instagram?

7 opmerkingen:

 1. Ah tof, &Other Stories! Daar wil ik ook nog steeds een keertje naartoe :). En lekkerrr, Tony's <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. They are all great!Want to try them all.
  http://www.newyearoutlet.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. They are all great!Want to try them all.

  http://www.newyearoutlet.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is just too perfect
  http://www.newyearsale.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love the pictures
  http://www.brandoutletonline.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love your style here
  http://www.ebayoutletonline.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fall in love with the look and the photos were wonderful .
  http://www.newyearshoponline.com

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!