Food | Pop Tarts Chocolate Chip

maandag 28 december 2015

Terwijl iedereen nog aan het uitbuiken is van het kerstdiner heb ik alweer een Amerikaanse snack naar binnen geschoven. Ik hoorde overal dat Pop Tarts geweldig waren dus die móest ik een keer proberen. Ik ging voor de variant met chocolate chips maar bij Jamin hebben ze zo'n 6 verschillende smaken, genoeg keus dus.


Pop Tarts zijn populaire pasteitjes die je warm maakt in het broodrooster, heb je geen broodrooster dan volstaat 3 seconden op de warmste stand in de magnetron ook. Voor €4,50 krijg je 8 pasteitjes, niet goedkoop dus. 


 Omdat wij geen broodrooster hebben ging ik voor de magnetron. Onze magnetron kan tot 800 watt maar 3 seconden waren absoluut niet genoeg, ik zou eerder 2 à 3 minuten aanraden. In een broodrooster worden de pasteitjes wat meer crunchy, het viel me in de magnetron mee hoe zompig ze waren.


Ik vind de pasteitjes uit de magnetron geen daverend succes. De chocolate chips smelten lekker maar de binnenkant is naar mijn smaak veel te zoet, in dit geval was het een soort chocoladepasta. Ik denk dat ik ze in het broodrooster lekkerder vind maar nog steeds niet geweldig. Het koekje smaakt een beetje naar net niet gaar beslag en is verder niet heel speciaal. Geen aanrader dus en al helemaal niet voor die €4,50. Mocht je wel fan zijn dan ben ik heel benieuwd hoe jij ze klaar maakt en welke smaken jij lekker vind!

3 opmerkingen:

  1. Oh nee, deze leken mij ook zo lekker maar uiteindelijk vond ik ze helemaal niet lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat stom dat ze tegenvielen! Toen ik je titel las, dacht ik "OHHH JA, WIL IK!!", maar toen begon ik te lezen en verdween mijn enthousiasme een beetje, haha. Kun je beter gewoon een pot Nutella leeg lepelen, hehe.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!