Body | Lovea Nature Papaya Pulp Toning Gel

dinsdag 9 september 2014

In mijn zoektocht naar fijne en verantwoorde producten kom ik soms iets tegen waar ik al fan van ben voor dat ik het geprobeerd heb.
Bij deze bodygel was dat ook het geval. Of mijn voorgevoel terecht was lees je verder in dit artikel.

Nieuw op de Nederlandse markt is Lovea Nature (Lovea ken je misschien van de zonneproducten). Lovea Nature is een lijn vol heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten. 
Ze voelen zacht aan op je huid en hebben een lekkere geur.
De producten zijn voor minimaal 95% natuurlijk en zijn vrij van parabenen en synthetische geur- en kleurstoffen. De lijn bevat hair & body producten die allemaal niet getest zijn op dieren.

Het product waar ik zo verliefd op werd was de Papaya Pulp Toning Gel. Een verstevigende gel met papaya-extract die je opperhuid hydrateert. Dit papaya-extract zorgt er samen met een cafeïne-complex voor dat je huid verstevigd word en je contouren verbeteren.

Nu ben ik gezegend met maat 34 maar alles behalve strak. Ik heb last van de alom gevreesde cellulitis en de huid bij mijn decolleté is nou ook niet echt strak (een combinatie van roken en te veel zonnen is dramatisch voor je huid). Redenen genoeg om deze gel te gaan proberen!

Het product
Een fijne grote pot met een oranje substantie die mij erg doet denken aan body-soufflé. Een gel-achtige bodylotion voor de mensen die niet weten wat dat is. Als eerste valt me de geur op die echt ontzettend lekker is, zoetfris! Grappig is dat ik papaya echt ontzettend vies vind om te eten maar de geur is heerlijk. Als ik de substantie even snel op mijn arm smeer om te proberen voelt deze fluweelzacht aan en trekt binnen enkele seconden in waarna mijn huid zacht aan voelt. Heel groot pluspunt is dat ik de geur nog even blijf ruiken, jummie!

Contourverbetering
Met de geur zit het in ieder geval goed, maar hoe zit het nou met dat verstevigen en contour verbeteren?
Ik heb bijna 3 weken 's ochtends en 's avonds gesmeerd en ik moet toch echt zeggen dat ik de huid van mijn decolleté een stuk steviger vind. Contourverbetering zie ik nog niet echt, misschien is dit meer van toepassing mij wat vollere (ik wil niemand beledigen) mensen? De huid op mijn heupen ziet er wel mooier en gladder uit, geen enorme vermindering qua cellulitis maar dit is volgens mij vooral te verhelpen met heel veel masseren, sporten en eventueel dit product.
Een heerlijke bodylotion voor de plekken van je lichaam die wat versteviging nodig hebben. Voor droge plekken zo als benen en ellebogen gebruik ik liever wat anders.

Conclusie
Deze gel gaat met heel veel plezier op en komt er zeker opnieuw! Stiekem hoop ik op een gezichtscrème met deze geur:)
De gel kost €10,99 en is de koop bij o.a. De Tuinen.

Wat denken jullie er van?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.
Als je ook een van de producten van de Lovea Nature lijn geprobeerd hebt, laat vooral een linkje achter of deel je ervaring in de comments!

6 opmerkingen:

  1. Klinkt goed! Ik ben inderdaad benieuwd of het ook echt goed werkt, maar in combinatie met sporten en goed eten moet het vast wel goed komen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er nog nooit iets van geprobeerd, maar het klinkt erg goed! Ik ben pas 23, maar ik probeer nu wel al mijn huid zo goed mogelijk te verzorgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben ook 23 en het is juist nu al belangrijk om dingen te voorkomen want op ons 40e kunnen we het niet meer herstellen haha

      Verwijderen
  3. Klinkt goed, deze wil ik wel eens gaan uitproberen :D!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!