Beauty | Catrice Check & Tweed Highlighter

vrijdag 26 september 2014


We hadden net het Essence-schap geplunderd of Catrice kwam alweer met een nieuwe Limited Edition collectie. Ik was niet razend enthousiast, dacht meteen aan Burberry maar probeerde toch een product uit; de hightlighter!
Ik kan meteen vertellen dat ik niet enthousiast ben en dat ik er ook geen uitgebreide review van ga maken. Natuurlijk leg ik wel even uit waarom deze hightlighter zo tegen viel.


Ik kocht de highlighter voor €4,49 bij Kruidvat. Persoonlijk vind ik de LE collecties van Catrice steeds duurder worden, ben benieuwd of meer mensen dat op is gevallen.

De collectie deed mij meteen aan het Britse merk Burberry denken. Niet heel vreemd, de collectie is dan ook geïnspireerd op Britse chic met een vleugje rebellie.

Ik wilde een swatchfoto maken maar helaas was er op mijn huid helemaal niks terug te zien van de poeder ook al had ik voor mijn gevoel het halve doosje gebruikt.
Ik ging op zoek naar andere blogs om te kijken of ik misschien een verkeerd doosje had gepakt of dat meer mensen deze highlighter zo tegen vonden vallen.
Bij andere blogs las ik ook voornamelijk negatieve reacties. Heel erg jammer want veel mensen keken echt uit naar deze collectie!

Als highlighter vind ik dit doosje dus niet te gebruiken, eventueel wel om mijn wenkbrauwbot op de lichten maar niet op mijn jukbeenderen.

Bummer, hopelijk bevalt de volgende collectie beter!

6 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat deze highlighter zo tegenvalt! Ik was zelf niet helemaal weg van deze collectie. Gewoon niet mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Catrice valt altijd zo tegen! Een budget merk (en dat valt nu te betwijfelen) moet gewoon goed zijn! Dat kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook maar ik vind hem heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oef ik had hem bijna ook gekocht... Ben ik blij zeg! Jammer van de miskoop :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw dat is echt heel erg balen.. Jammer, want inderdaad ik keek heel erg uit naar deze collectie..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jammer dat ´ie tegenvalt.! hij leek me erg mooi ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!