Nails | Oriflame The ONE Nagellakremover

zaterdag 20 september 2014

Onlangs introduceerde Oriflame The ONE Nagelverzorging. Een lijn vol verzorgende, versterkende en groeistimulerende producten.
Ik testte voor jullie de nagellakremover!

Oriflame over dit product:
Een nagellakremover die snel en effectief zelfs de meest donkere kleuren nagellak verwijdert. Bevat verzorgende, hydraterende ingrediënten voor gezond uitziende nagels. Delicate amandelgeur en een acetonvrije formule die de nagels niet uitdroogt.

Ik vind nagellakremover altijd een lastig product om te kopen. Ik heb liever geen aceton maar mijn ervaring is dat remover mét aceton vaak wel beter werkt. Redenen genoeg om eens te gaan kijken of Oriflame dit wel voor elkaar heeft gekregen.
Die delicate amandelgeur ruik ik niet echt als ik aan het flesje ruik, vooral nagellakremover. Ik moet daar wel bij zeggen dat als je "bezig" bent met het product je geen penetrante geur door je hele huis hebt hangen zoals bij sommige removers het geval is. Misschien toch de amandel?


Ik had mijn nagels niet gelakt op het moment dat ik ging reviewen, goede gelegenheid dus om ook even een fijne nagellak van Oriflame in het zonnetje te zetten! Ik bracht 2 laagjes aan en liet deze een half uurtje uitharden zodat 'ie echt helemaal droog was.


Mijn favoriete kleur uit de Oriflame The One Langhoudend collectie; "mauve". Twee laagjes dus, zonder basecoat. Ik weet dat dit stukken beter is voor je nagels maar ik vergeet het gewoon vaak en ik probeer ook altijd te testen onder "normale" omstandigheden.


Ik neem een watje en schud een beetje met de fles tegen het watje tot er een soort rondje ontstaat, zoals je ziet gebruik ik niet heel veel.


Een klein beetje vegen en de lak is er af! Echt opvallend snel en makkelijk. Soms moet je echt hard duwen met het watje en zit je hele watje ook onder de nagellak. Nope, een snel en effectief resultaat. Wat me direct opvalt is dat mijn nagels niet trekkerig en vreemd aanvoelen, dit heb ik vaak na het gebruiken van remover.
Ik doe meerdere nagels met een watje en heb ongeveer 3 watjes nodig om alles schoon te krijgen.
Ik had een scheurtje in mijn nagel waardoor het niet helemaal schoon werd, dit was met een andere remover ook niet gelukt.

Een erg fijn en vooral effectief product. Of het echt je nagels verzorgd vind ik moeilijk om te zeggen, hiervoor moet je denk ik echt een paar keer per week je nagels reinigen en dat gebeurt bij mij zelden omdat ik vaak gellak of stickers draag.
Ik ben in ieder geval erg positief en ga dit product met veel plezier opmaken.

Je betaald €10 voor 75ml, best duur naar mijn mening voor nagellakremover. Aan de andere kant doe ik er altijd zo ontzettend lang mee en wil ik mijn nagels graag mooi houden dus wie weet koop ik 'm opnieuw!

Wat vinden jullie van de prijs, hebben jullie dat over voor extra verzorging en kwaliteit?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

1 opmerking:

  1. Gaat er idd goed vanaf, maar ik heb geen 10 euro over nagellakremover! XOXO

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!