Beauty | Yves Rocher Hydraterend Druivenmasker

donderdag 25 september 2014


Ik testte al eerder douchegel en lippenbalsem van Yves Rocher, deze week is het tijd voor een gezichtsmaskertje!
Als je huid wat droog aan voelt kan een maskertje soms net zijn wat je nodig hebt.
Ik had zo'n dag. Mijn huid voelde niet fijn en zag er niet zo stralend uit, ik besloot dit maskertje te proberen:)

Ik moet er wel meteen bij zeggen dat dit specifieke maskertje niet meer te koop is bij Yves Rocher, wel een hele berg andere maskertjes (die vergelijkbaar zijn).
Waarom ik dit product dan toch test zullen sommige mensen zich af vragen? Ik schrijf deze artikelen absoluut niet om reclame te maken voor YR en het is dan ook niet mijn bedoeling om jullie over te halen aankopen bij dit bedrijf te doen.
Ik heb de afgelopen weken verschillende producten getest om een algemeen beeld te kunnen geven van de kwaliteit die Yves Rocher aan bied. Vandaar dat er over dit maskertje ook gewoon een artikel gekomen is.

Shortlist Ingrediënten
- wel parabenen
- wel parfum
- geen alcohol

Dit maskertje geeft je droge huid een boost en hydrateert 'm net dat beetje extra dat je nodig hebt. Bijzonder aan het maskertje is dat deze maar 2 tot 3 minuten hoeft in te trekken, extra makkelijk om te gebruiken onder de douche dus.
Het masker ruikt niet echt specifiek naar druiven, ik kan de geur niet helemaal plaatsen maar het is zeker niet onaangenaam.

Ik smeer het masker gewoon uit met mijn vingers en wacht rustig 3 minuten. Rondom mijn neusvleugels begint het vrijwel direct te prikken, de rest van mijn gezicht voelt normaal aan.
Als ik het masker afspoel voel ik niet iets speciaals, mijn huid lijkt wel iets meer te stralen.

Ik heb zelf niet het idee dat dit masker echt iets bijzonders doet voor mijn huid. Mijn huid heeft altijd wel iets extra's nodig dus ik heb liever een wat intensiever werkend masker.
Als je huid niet echt wat speciaals nodig heeft maar je wilt gewoon even ontspannen met een maskertje dan is dit een prima product.