Life | Instadiary: Augustus 2014

maandag 1 september 2014


Augustus is weer voorbij en dat betekend dat het weer tijd is voor een Instadiary.
Ik neem jullie mee naar mijn augustus en laat zien wat ik allemaal heb gedaan.
De eerste helft van augustus waren er nog problemen met het internet dus niet heel veel foto's.
Nu is het internet gelukkig weer helemaal goed hier thuis, daar ben ik extra blij mee want als jullie dit lezen begin ik aan mijn eerste schooldag!
Mijn volgers op Instagram schieten omhoog maar ik kan er altijd een paar extra gebruiken, laat vooral ook jouw gebruikersnaam achter!

De foto bovenaan is wederom Cassie. Hij heeft het echt voorzien op de fotostudio, zodra ik een paar seconden niet oplet nestelt hij zich er in. Dat levert altijd veel vertraging op maar ook leuke foto's van 't beestje.


 Ik was voor het eerst in Scheveningen en het was heerlijk! We hebben genoten van het zand, de zon en de beach bars. Ik ben bijna een uur bezig geweest voor een fatsoenlijke foto van een meeuw. Met veel brood, geduld en gezucht is dit 'm uiteindelijk geworden.


Deze productfoto vind ik zelf erg goed gelukt. Ik probeer steeds meer te lezen en te leren over het maken en bewerken van foto's en ik zie zeker vooruitgang ten opzichte van een jaar geleden.
Het artikel bij deze foto lees je hier.


Ik ben dol op mooie illustraties en was dan ook meteen fan van dit theemerk. Ik schreef er een artikel over die je hier kunt lezen.


Ik probeer wat gezonder te eten en niet meer dagelijks de lunch over te slaan. Ik vergeet vaak te eten omdat ik bezig ben of juist te lui om wat te maken. De HEMA heeft zulke lekkere dingetjes!


Ik kreeg deze fijne remover van mijn zusje, de volledige review lees je hier.


Weer iets dat ik van mijn zusje kreeg! Ze nam dit zeepje mee uit Sunny Beach, prachtig bewerkt! Grappig en jammer is dat de kleur en geur alleen aan de buitenkant zitten, van binnen is het een neutrale, witte zeep.


Deze sapjes van 100% vielen mij tegen maar verdienden vanwege Bananarama toch een review die je hier leest.


Met de vrouwen van onze vriendengroep hadden we een dag afgesproken om lekker te borrelen en te eten. Spekkoek blijft zo ontzettend lekker!


Dit maakten we thuis, samen met nog een berg lekkere hapjes !


Ik bakte weer bosbessenmuffins, mijn favoriet. Ze vielen goed in de smaak:)


Druk aan het swatchen met de nieuwe lipsticks van Gosh, meer daar over lees je hier.
Ik zit al een tijdje te twijfelen om een artikel te schrijven over mijn lens. Ik heb een draadloze lens speciaal voor macro foto's. Zouden jullie dit interessant vinden?


Ook in de nieuwe collectie van Gosh; deze prachtige Stardust nagellak, mijn nieuwe favoriet!


We aten mosselen, jummie! Eerder kookte ik mosselen altijd in bier, nu kreeg ik de tip om ze 5 minuten in wijn te koken en dat beviel goed!


Het was weer tijd voor mijn favoriete festival; Zand! Het was alweer de 3e keer en het is ieder jaar weer ontzettend leuk. Artiesten als van Velzen, The Opposites en als afsluiter Guus Meeuwis en ontzettend veel geluk met het weer!


Ik testte deze fijne verantwoorde en vegetarische snoepjes van Goody Good Stuff, meer daar over lees je hier.


Ik ontving een heerlijk ruikend perspakketje, kunnen jullie al raden wat het is?


Ik gebruikte mijn grootste angst als thema voor het wekelijkse gadget-artikel; haaien! Alle haaiengadgets vind je hier.


De nieuwe verslaving hier in huis. Net of je een scheutje Disaronno (amaretto) in de koffie gooit alleen dan zonder alcohol, jamjamjam!

Dit was mijn maand! Als jullie ook een Instadiary hebben gemaakt; laat lekker de link achter:)
Volgen jullie mij al op Instagram? (miraennen)

11 opmerkingen:

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!