Body | Lush Valentijnsproducten getest! (met video)

maandag 22 januari 2018


Voor mijn gevoel is het hele feest met de Lush kerstproducten pas net voorbij maar toch druppelden onlangs de eerste persberichten over Valentijnsdag mijn mailbox binnen. Ook van Lush kreeg ik een mail met daarin info over de meer dan geweldige collectie voor Valentijnsdag. Ik besloot drie producten te bestellen en laat ze jullie vandaag graag zien!


Lush heeft ook voor deze Valentijn weer een uiterst romantische collectie met ook een aantal producten die volgens mij compleet nieuw zijn. Ik testte de washcard en heel romantisch (met softbox en camera) twee badproducten. Naast mijn gebruikelijke review wil ik ook nog een score gaan geven op romantisch gebied. Zo weet je of het product naast fijn, ook geschikt is voor een romantisch avondje in de badkamer met je lover/scharrel/date/ex. Dit heb ik voor het gemak even de Love Score (hoe cheesy) genoemd en deze geeft een score aan van 1 t/m 5 hartjes, waarbij 5 uiteraard super romantisch is en 1 meer geschikt voor een begrafenis ❤.


Kiss Me Quick Wash Card €2,50
Een wash card wilde ik al vrij lang testen, en dit was het perfecte excuus de perfecte gelegenheid om er één te kopen. Het is in principe dus een douchegel alleen dan plat, niet vloeibaar en zonder verpakking. Dit gezellige mondje ruikt naar kruidnagelolie, een toefje tonka (vanille) en zoete mimosa. Verder bevat de card appelpulp wat zou moeten zorgen voor een zachte huid. Je gebruikt ´m door een klein stukje af te scheuren en over je natte huid te halen, het gaat dan lekker schuimen en je kunt je wassen zoals je dat gewend bent.

Ik vond ´m op de site wel écht mooier dan in het echt maar goed, dat is eigenlijk altijd wel. De geur vind ik, ondanks dat ik een kleine beetje vanille ruik (dat vind ik normaal niet lekker), echt geweldig, de geur doet me denken aan kaneel en is een heerlijke combinatie tussen kruidig en zoet.

Qua werking vind ik ´m prima, hij schuimt lekker en mijn huid wordt er schoon en zacht van. Toch ben ik niet 100% overtuigd van deze washcard, of washcards in het algemeen. Ik vind het idee geweldig, duurzaam zonder verpakking en het neemt nagenoeg geen ruimte in in je koffer. Ik heb twee punten waardoor ik de card niet heel praktisch vind en waardoor ik ´m niet nogmaals zou kopen (behalve heel misschien voor vakantie). Ik vind dat je bij het stukje afscheuren al snel te veel hebt en daardoor veel product verspilt, een flintertje afscheuren is niet echt handig. De card helemaal meenemen onder de douche is ook niet heel zuinig, je spoelt dan door het water veel product weg. Verder moet het kaartje drogen en is het handig als je een zeeprekje in de badkamer hebt. Als je dat niet hebt is het wat onhandig omdat het kaartje vastplakt aan de wastafel tenzij je constructies gaat maken met lege potjes. Ik ben geen fan maar zal het zeker in mijn achterhoofd houden als ik op vakantie ga, want qua ruimte is het perfect. Verder vind ik deze geur echt fantastisch en zou ik zeker andere producten met deze geur terug willen zien bij Lush.

Love Score: ❤❤
Behalve dat het om een afbeelding gaat met een mondje vind ik deze niet super romantisch.


Tisty Tosty Bath Bomb €4,95
Deze hadden ze volgens mij eerst in het wit bij Lush en ik wilde deze altijd al proberen door de rozenknopjes en een roze variant is natuurlijk nog leuker! Dit romantische hart bevat 7 rozenknoppen, citroenolie, geranium en jasmijn.

Qua uiterlijk vind ik deze perfect, echt heel erg leuk gedaan met die rozenknopjes! Ik hoop dat ze ook een witte bruisbal gaan maken en dan met allemaal verschillende gekleurde bloemen, dat lijkt me zo mooi!


Het effect is, behalve de rozenknoppen, niet heel spectaculair en qua kleur alleen maar roze. De knopjes komen langzaam los en drijven door het badwater wat inmiddels een diepe roze kleur heeft. Gedurende je wat langer in bad zit raken bij sommige knopjes de blaadjes wat los. Voor degenen die het leuk vinden om te zien, ik maakte een filmpje van mijn bad die je via deze link kunt bekijken.

Qua geur ruik ik eigenlijk alleen roos, een subtiele rozengeur, niet te heftig.
Love score: ❤❤❤❤❤
Perfect en super romantisch. Als ik dan toch iets van kritiek moet leveren dan zouden er wat mij betreft nog wel meer rozenknopjes in mogen zitten.


Love Boat Bath Bomb €5,95
Dit bootje viel in het echt een stuk groter uit dan ik verwacht had en bleek nog een leuke verrassing te hebben! Dit bootje zit vol citrusolie en belooft dan ook een heerlijke opwekkende citrusgeur te hebben.

Qua uiterlijk echt een topper, heel leuk gedaan die vorm en met dat hartje voorop.


Toen ik het bootje in bad wilde gooien, ontdekte ik ineens deze hartjes aan de onderkant, zo leuk! Deze hartjes komen uiteraard vrij wanneer je bomb oplost, echter vond ik ze wel snel weer oplossen in het water en zijn het er best weinig. Leuk extraatje hoor maar verwacht geen bad vol met kleine drijvende hartjes.


Toen ik het bootje zo voorzichtig mogelijk in het water legde, kiepte deze meteen om, ik was nóg blijer geweest als het bootje echt had gedreven, niet op de kop dan. Het effect is leuk, geel en roze stromen door elkaar heen, van het blauw zie ik weinig terug. Qua geur lekker, maar wel heel anders dan verwacht. Ik vind de geur eerder zoet en bloemig, eigenlijk niet echt citrus, misschien heel ergens in de verte. Ook van deze bomb maakte ik een kort filmpje zodat je het effect op beeld kunt zien, deze is te bekijken via deze link.

Love Score: ❤❤❤❤
Qua geur en effect niet mega romantisch, die kleine hartjes en de vorm voordat je ´m te water laat maken het voor mij toch 4 hartjes waard.


Drie leuke producten die ik stiekem allemaal wel zou aanraden omdat ik groot fan ben van Lush en de producten altijd leuk zijn om te proberen of om cadeau te doen. Tisty Tosty is door de rozenknopjes mijn absolute favoriet! Naast deze drie romantische producten vind je vanaf nu nog veel meer andere producten speciaal voor Valentijnsdag, zowel in de winkel als in de webshop. Zo zag ik bij Vera Camilla bijvoorbeeld de Giant Rose Bombshell, een badbruisbal ter grootte van, ja wat eigenlijk? In ieder geval echt zeker twee keer zo groot als de normale ballen, echt tof! Laat me vooral weten als jij wat getest hebt uit deze collectie en wat jij het meest romantische product vindt!
Welke van deze drie zou jij kiezen?

Volg je mij al op Instagram?

Meer reviews van Lush lezen? Klik hier!

2 opmerkingen:

  1. Dat hartje is echt super schattig!
    Jammer dat het bootje niet blijft drijven want hij ziet er super leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Okee lol ik moest toch even lachen om die ene zin 'romantisch avondje in de badkamer met je lover/scharrel/date/ex'.. Ik ben nog wel bevriend met m'n ex maar om met hem samen romantisch in bad te gaan :p nee liever niet haha.
    Verder lijkt die love boat me best een lekkere bath bomb (door de geur) maar wel jammer dat 'ie niet bleef drijven zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!