Hair | Guhl Vochtherstel Daily Moisture Spray

woensdag 9 december 2015

Als ik mijn haar niet goed verzorg, is het binnen no time een droog bosje stro. Naast shampoo en conditioner gebruik ik dan ook een flinke berg verzorgingsproducten waar onder een leave-in conditioner of een vergelijkbaar product. Mijn eerdere spray van Aussie was op dus ik probeerde dit product van Guhl; een spray speciaal voor droog en broos haar.


De Babassu-olie staat bekend om de extreem hydraterende werking en maakt je haar zijdezacht. De speciale combinatie van ingrediënten zorgt dat de spray snel je haar intrekt zonder het vet te maken. Je haar oogt gezonder, glanst, is makkelijker te doorkammen en herstelt zichtbaar.


Deze spray kun je gebruiken op zowel droog als nat haar, even schudden en sprayen. Op de droge punten sprayen werkt het beste, deze hebben nou eenmaal wat meer voeding nodig. Ik heb zelf aan een spraytje of 6 wel voldoende. Als je deze spray gebruikt om je haar doorkambaar te krijgen dan zul je wel wat meer moeten gebruiken denk ik.


Ik vind het een fijne spray maar geen wondermiddel zoals bijvoorbeeld argan olie. Ik vind het fijn om in de droge puntjes te sprayen, deze ogen echt een stuk minder droog en mijn haar voelt fijn en zacht aan. Als mijn haar na het wassen wat pluizig is spray ik een beetje op de wortels, het glanst dan mooi maar lijkt niet vet. Hij ruikt overigens heerlijk, een piepklein beetje zoet en ik ben heel benieuwd wat dit doet in combinatie met de andere producten uit deze zijn. Erg fijn product en ook wel een aanrader alleen niet heel bijzonder, gewoon prima. Je vind 'm bij onder andere Kruidvat voor €7,09.

4 opmerkingen:

  1. Ik vind guhl producten altijd heerlijk ruiken! En producten die lekker ruiken hebben wel altijd een pre bij mij, als het gaat om haarverzorging.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik deze ook regelmatig. Het is inderdaad geen wonderproduct maar ik vind de geur zó lekker dat ik hem ook vaak gebruik om mijn haar even op te frissen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gorgeous looks!
    http://www.sobellanursery.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gorgeous looks!
    http://www.sobellanursery.com

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!