Beauty | Producten die geen eigen review kregen.. met o.a. Star Wars, Dr Hauschka, en Essie

donderdag 24 december 2015

Ik krijg best wel wat producten thuis gestuurd en ik koop natuurlijk ook dingen voor eigen gebruik. Niet alle producten krijgen een hele review voor zichzelf, soms lukken de foto's na 10x proberen nog steeds niet en soms heb ik gewoon weinig over een product te vertellen. Vandaag laat ik jullie een aantal van deze producten zien en vertel ik jullie wat ik er van vond.


Lee Stafford Droogshampoo €8
Deze droogshampoo vond ik heel erg goed! Je haar voelt vies maar het ziet er echt helemaal schoon uit, bijna alsof je het gewassen hebt. Absoluut het geld waard!

Essie Nagelstickers Croc'n Chic €9,99
Deze stickers vielen mij enorm tegen terwijl ik ze normaal van Essie wel fijn vind. De stickertjes zijn erg dun waardoor je snel kreukels en rimpels krijgt. Als je korte nagels hebt dan is het wel mooi te krijgen maar met mijn lange nagels lukte het mij niet.

MUA Peel Off Basecoat €2,99
De basecoat vind ik vooral handig voor glitterlak. Je trekt je lak er zo af en hebt dus geen remover nodig. Ik vond deze fijn alleen je beschadigd je nagels wel een beetje. De duurdere variant van O.P.I. vind ik beter maar deze is in verhouding met de prijs gewoon prima.


Herbal Essences Droogshampoo €2,84
Aan deze droogshampoo moest ik een beetje wennen en ik wist eerst niet zo goed wat ik er van vond. De geur is lekker maar het is geen shampoo die je haar enorm opfrist. Deze vond ik fijn voor de dagen dat mijn haar nét iets te vet was maar voor de "vettere" dagen pakte ik toch Lee Stafford.

Max Factor Limited Edition Star Wars Mascara €16,99
Deze mascara vind ik fantastisch! Hij maakt mijn wimpers heel lang en dik zonder een spinnenpoten effect. Hele erge aanrader!


Dr Hauschka Nachtserum Appel €29,95
Zoals (bijna) altijd een geweldig product van Dr Hauschka. Mijn huid knapt hier enorm van op en ik lijk echt stralend wakker te worden, mijn huid dan tenminste hihi. Ik vind 'm wel prijzig maar hij doet zeker wonderen voor je gezicht.

Anatomicals Tanning Lotion €8,60
Deze bruiningslotion brengt makkelijk aan en vlekt niet. Je huid kleurt absoluut niet oranje maar ik vind het effect niet echt top, het hele witte is er net af maar een zomer bruin kleurtje is het echt niet.

Vinden jullie het leuk om vaker dit soort artikelen te zien? Zoals ik al vertelde maak ik om verschillende redenen niet van ieder product een review maar vind ik het wel leuk om ze op deze manier toch een beetje te laten zien.

2 opmerkingen:

  1. ja zeker vaker doen dit soort artikelen! Zo kun je toch nog iets vertellen over de dingen die niet in een review langs zijn gekomen. En als er iets interessant voor mij bij zit, kan ik alsnog een uitgebreide review opzoeken!
    groetjes sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer dat de nagelstickers zo tegen vielen. Bij mij werken zo'n dingen nooit echt goed. Mss, omdat ik gewoon niet zo handig ben met nagels :)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!