Body | Oriflame Possess Eau de Parfum

donderdag 18 december 2014


 Oriflame kwam dit jaar met een geweldige collectie voor de feestdagen met onder andere een verleidelijk parfum. Ik probeerde 'm en mocht je nog een last-minute kerstcadeautje zoeken; hij is lekker!


Sprankelend en verleidelijk
Geïnspireerd op de allure van Cleopatra bevat de geur een topnoot van fresia, grapefruit en ananas. Het hart is bloemig en sensueel met ylang ylang, framboos en sinaasappelbloesem. In de basis vind je de warme combinatie van sandelhout, patchoeli en vanille.

Ervaring
De fles is prachtig en luxe en heeft een Egyptische uitstraling. De dop vind ik ietwat onhandig, het draaisysteem is een beetje gammel. Niet heel vervelend maar een dopje vind ik toch wat handiger. De geur zelf is helemaal mijn ding. Fris, zoet, fruitig en toch een kruidige ondertoon. Een geur die denk ik voor veel mensen geschikt is door de bijzondere en diverse geur.
Hij blijft lang hangen en word naar mate de dag verstrijkt wat kruidiger en zoeter. Ideaal voor de feestdagen maar stiekem denk ik ook dat ik in de zomer veel plezier van deze geur ga hebben (als 'ie dan niet op is).

Wederom een topgeur van Oriflame!
Voor een fles van 50 milliliter betaal je €44. Je koopt de producten van Oriflame op www.oriflame.nl, bij de Oriflame adviseuse in jouw buurt of bij een workshop.

Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.
Wat is jouw favoriete wintergeur?

3 opmerkingen:

  1. Dat fles is prachtig.. Jammer dat de ondertoon kruidig is.. Ik houd daar echt niet van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een heerlijke geur. De flacon vind ik ook erg mooi en chique uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie fles, qua geur niet mijn smaak. Artikel snel getypt? Wel erg veel foutjes ontdek ik.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!