Beauty | Clinique All About Eyes Rich

zondag 4 januari 2015

Een oogcrème is een product wat ik vaak vergeet maar wat eigenlijk erg belangrijk is. De huid rondom je ogen is teer en gevoelig en heeft extra verzorging en bescherming nodig.
Deze luxe tester kreeg ik een keer bij mijn bestelling van Clinique. Het "echte" potje is dus wat groter maar verder uiteraard precies hetzelfde;)

Wat doet het?
Deze dikke crème verminderd zwellingen, minimaliseert donkere kringen en fijne lijntjes en houd je oogmake-up op zijn plaats. Je brengt de crème (naar wens uiteraard) 's ochtends en 's avonds aan na het reinigen. 's Avonds kun je best wat meer gebruiken om je ogen extra goed te verzorgen tijdens je slaap. In de ochtend gebruik je een normale hoeveelheid ter verzorging en eventueel als primer.

Ingrediënten
De crème is op allergieën én door oogartsen getest. 100% parfumvrij.
Geschikt voor de zeer droge tot gemengde huid.

Wat vind ik er van?
De structuur vind ik iets te dik. Ik weet dat je rondom je ogen moet kloppen en niet moet smeren maar het is zo dik dat ik echt het idee heb dat ik een beetje moet smeren. Jammer, iets dunner was ideaal geweest. Daar staat wel tegenover dat de dikke substantie heerlijk aanvoelt rondom mijn ogen, het voelt fris, voedend en gezond aan. Ik heb het idee dat donkere kringen inderdaad iets lichter worden en minder "puffy" worden mijn ogen zeker. Over fijne lijntjes kan ik helaas niks zeggen want die zag ik voor het gebruik van de crème al niet;)

De crème trekt snel in en ik word hierbij niet verhinderd om mijn make-up aan te brengen. Ik merk niet direct dat mijn make-up beter blijft zitten, het word in ieder geval niet belemmerd door de crème.

Nog een klein minpunt vind ik het potje. Hoe verder de crème op raakt hoe lastiger het is om wat op je vinger te krijgen. Een andere verpakking zou makkelijk zijn.

Al met al een fijn product met zeker op de lange termijn een goed effect. Hij is prijzig maar door de goede werking én het feit dat je er zo ontzettend lang mee doet vind ik het de prijs wel waard.
Afhankelijk van de winkel betaal je rond de €35 voor 15ml.

Wat gebruiken jullie rondom je ogen?

5 opmerkingen:

 1. Ik vergeet ook altijd mijn ogen, dit klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze lijkt me heel erg fijn. Ik gebruikte een tijdje zo'n roller van Garnier.. maar die vond ik echt verschrikkelijk. Een cremetje zoals deze lijkt me wel super fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik eigenlijk niets voor rond mijn ogen. Ik zou het beter wel doen want ik heb best donkere kringen en heb ook wel een beetje fijne lijntjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt heel fijn! Ik gebruik crème van Elizabeth Arden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik een roller van Yves Rocher, maar deze lijkt me ook wel leuk! Hoewel ik het smeren met de vingers iets minder vind :p Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!