Hair | Vogue Girl Lovebirds Shampoo

dinsdag 13 januari 2015

Vandaag laat ik jullie een heerlijk ruikende shampoo zien van Vogue Girl, een merk speciaal voor jonge meiden. Dat de shampoo lekker ruikt staat vast, of die ook goed is voor je haar probeerde ik de afgelopen weken.

Lovebirds is een tedere, romantische geur die lang in je haar blijft hangen. De geur is wel vrij overheersend maar is naast zoet ook fris en een tikje fruitig. Qua werking zijn de shampoos vrij basic, Vogue richt zich voornamelijk op de geur, de shampoos werken maar hebben verder geen bijzondere eigenschappen.

De producten van Vogue zijn voordelig (€2,75) en springen uit het schap door de vrij hysterische verpakking, je moet er van houden;)


Ik waste mijn haar de afgelopen weken met deze shampoo en dat bevalt me eigenlijk prima. Mijn haar word schoon, droogt niet uit en ruikt lekker. Eigenlijk precies zoals beloofd en geen bijzondere eigenschappen naast de geur.
Als je haar speciale verzorging nodig heeft is dit denk ik geen aanrader. Is de haar gewoon basic dan werkt het allemaal prima, eventueel zou ik de shampoo afwisselen met een wat meer verzorgende variant.

Deze en de 5 andere varianten vind je bij de meeste drogisten!
Welke shampoo gebruik jij graag?

2 opmerkingen:

  1. Klinkt als een fijne shampoo, zelf heb ik toch wat extra's nodig omdat ik dun en gekleurd haar heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik een langer fris shampoo omdat mijn haar heeel snel vet wordt. Maar ik hou wel van hysterische verpakkingen!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!