Body | Paula's Choice Skincare Applicator

woensdag 3 december 2014

Ook vrijgezellen of mensen met ene luie partner hebben nu geen excuus meer om zich niet in te smeren. Paula's Choice komt met een handige applicator die je helpt bij het aanbrengen van skincare op lastige plekjes zoals bijvoorbeeld je rug. De applicator is te gebruiken met o.a. bodylotion, zonproducten, producten tegen puistjes.

Ik testte 'm natuurlijk uit!
Ik heb al tijden een vriend en die heeft er echt geen zin in om iedere avond mijn rug in te smeren met bodylotion met als resultaat dat mijn rug droger is dan de rest van mijn lichaam, voor mij een ideale uitvinding dus.
De applicator word geleverd met 3 pads die je meerdere keren kunt gebruiken en kunt wassen.

Gebruik
Je brengt je product, in mijn geval bodylotion aan op de pad, hiervoor gebruik je niet je handen, je kunt het beste wat bodylotion "opscheppen" met de applicator zelf. De pad absorbeert de bodylotion een beetje wat het makkelijker maakt om het product uit te smeren.

Ervaring
Wow, dit is handig! Het is even stoeien met waar je nou precies bezig bent op je rug maar dit ging de tweede keer al stukken beter. Ga vooral niet voor een spiegel staan maar doe het op gevoel dat werkt iets praktischer;) De pad smeert erg fijn, eigenlijk wil ik mijn benen er ook gewoon mee doen!
Na gebruik spoel ik de applicator af onder een lauwe kraan. Mocht ik 'm gaan gebruiken met zelfbruiner dan was ik 'm af met neutrale shampoo.

Ik ben heel tevreden over deze applicator! Superhandig ook voor het insmeren als je gaat zonnen en niemand bij je hebt én ik hoef niet meer iedere avond te zeuren of mijn vriend me insmeert:)

De applicator kost €11 en is verkrijgbaar via www.paulaschoice.nl en diverse schoonheidssalons.
Wie smeert jouw rug in?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

1 opmerking:

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!