Body | Lycon Spa Essentials Body Scrub Pink Grapefruit

zondag 7 december 2014

In de winter heeft je huid flink wat extra aandacht nodig. Ik merk ieder jaar meer dat ik niet alleen mijn gezicht maar ook mijn lichaam goed moet verzorgen als het kouder word. Lycon komt met een aantal fijne scrubs die dode huidcellen verwijderen én je huid hydrateren. Ik probeerde de grapefruit variant uit.
Dit was echt een product waar ik hele hoge verwachtingen bij had. Toen ik gauw even rook toen 'ie binnen kwam was ik al helemaal verliefd. Bij deze ook nog even een bedankje aan Mirna van het persbureau van Lycon, zo lief om speciaal voor mij grapefruit te sturen:)

Lycon
Lycon is een een grote naam op het gebied van waxen en verzorging na het waxen en word dan ook veel gebruikt in beautysalons. Lycon begon in Australië en word inmiddels in 65 landen verkocht.

Eco
Deze scrub is eco-vriendelijk, de scrubdeeltjes zijn niet van plastic, en gemaakt op basis van suiker. Er zijn 6 varianten, allemaal olievrij. De samenstelling is ideaal om te gebruiken na het waxen, zo voorkom je ingegroeide haartjes.

Ervaring
Ik was bij voorbaat natuurlijk al razend enthousiast door de deur, vaak maken producten bij zo'n hoge verwachting niet helemaal waar maar dit keer wel! Ik wax sinds een paar maanden thuis dus dit heb ik voor het testen van de scrub nog even gedaan. De geur is echt fenomenaal, zo ontzettend lekker. Ik hou sowieso al heel erg van de geur van grapefruit en kan wel de hele dag aan de pot ruiken! De scrub zelf is heel erg dik, best handig want het glijd niet van je benen af maar blijft echt plakken. Hierdoor kun je rustig de substantie over je lichaam verdelen. Er zitten lekker veel suikerdeeltjes in en hij scrubt dus goed. Na het scrubben smeer ik me normaal in met bodylotion maar ik had nu het idee dat dat niet nodig was. Mijn huid voelde zacht aan en was niet droog. Qua hydratatie zit het dus echt goed. Heel fijn voor de zomer vind ik dat er helemaal geen olie in zit. Mijn rug bijvoorbeeld is wat vettig in de zomer en dan is deze scrub perfect. Al vrees ik dat 'ie voor de zomer echt wel op is;)

Mijn eerste product van Lycon maar meteen een hele goede! Ik zou deze, ondanks de prijs, absoluut opnieuw kopen!
Voor een pot van 520 gram betaal je €24,50. De producten van Lycon zijn te koop bij geselecteerde waxsalons en op www.smoothandco.nl

Wat is jullie favoriete scrub?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

6 opmerkingen:

  1. Wat ziet deze body scrub er goed uit zeg. De geur lijkt me ook heerlijk en verfrissend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de geur lijkt mij heerlijk fris, momenteel gebruik ik zelf een scrub van Kneipp...ook erg lekker, maar hij is haast op! :-(

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!