Life | Instadiary: November

dinsdag 2 december 2014

Het is alweer tijd voor een terugblik met lekker veel foto's van Instagram. Deze maand voor het eerst geen kattenfoto's maar wel veel leuke ontwikkelingen en veel Lush!
Op de meeste foto's kun je klikken om het bijbehorende artikel te lezen:)
Hierboven mijn favoriete ijskoffie; Java chip. Ik draag ook een thermolakje van Essence die ik helaas alleen mooi vind als ik koude handen heb;)

Ik kreeg van Kellog's een paar pakken van hun fijne nieuwe ontbijt en nu ben ik zwaar verslaafd!

We gaan verhuizen! Heel veel stress momenteel want volgende week krijgen we de sleutel al en er moet nog heel veel gebeuren! We krijgen een huis met drie slaapkamers waarvan eentje een inloopkast word! Ook krijgen we een flinke tuin, lekker voor de katten en bbq's in de zomer! Het gaat wel even knallen worden met school, de site en deadlines qua verhuizen. Druk maar heel leuk:)

Ik won met mijn artikel over de wintercollectie van Lush een shoppingtour, daar nam ik onder andere deze prachtige bath bomb mee; Northern Lights. 

Essence had weer een nieuwe collectie, ik testte deze blush! Ik vind de laatste tijd de collecties flink tegenvallen, ook nu zat er weinig bijzonders tussen. Van Come to Town heb ik dan ook niks meegenomen om te testen.

Lekker Starbucks halen op het station met mn klasgenootje, jammer dat het niet iedere dag kan! De chocomel met honing en amandel vond ik heerlijk maar ik zweer nog steeds bij café latte met amandelsiroop.

Een vriend kwam eten en die nam dit heerlijke toetje mee; de chocolami. Pure chocolade met pepernoten en frambozen, jummie!

Mijn schoonmoeder is zo'n schat. Een paar dagen na het leuke nieuws kregen we dit kaartje.

Ik maakte eindelijk weer eens een sjaal, dit keer voor een klasgenootje.

Steven en ik waren twee jaar samen, dit hebben we uiteraard gevierd met sushi!

Ik kon eindelijk een keer naar de opening van een Primark. Samen met Emily ging ik naar Zuidplein om te shoppen, voor het eerst maakte ik ook een shoplog.

Nog meer Lush; Holly Go Lightly. Dit prachtstukje zorgt voor heel veel schuim!

Voor het goede doel deed ik mee aan een wedstrijd van Bolletje. Ik won helaas niet maar iedereen bedankt voor het stemmen!

Nog ééntje dan. Normaal reis ik met de Sprinter maar die was stuk dus kwam er een Intercity. Fijn om een keer op een tafeltje te schrijven:)

Oh ik ontdekte weer zo'n fijn merk; Verso Skincare. Erg prijzig maar heel erg fijn!

Dit mooie armbandje kreeg ik van Steven, helaas wassie iets te groot en was ik 'm na 1 dag al verloren:(

Deze diary sluit ik af met een van mijn favorieten; Hot Toddy van Lush!

Ik ben benieuwd naar jullie november. Zijn jullie ook zo verslaafd aan Lush en Starbucks?
Volgen je mij al op Instagram?

1 opmerking:

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!