Melkmeisje Douche Foams

vrijdag 7 november 2014

Vandaag een review van de nieuwe douchefoams van Melkmeisje! Een douchefoam geeft enorm veel schuim en zorgt voor een luxe gevoel. Zo creëer je een beetje spa in je eigen badkamer. Stiekem vind ik foam ook heerlijk om mijn benen mee te scheren!

Het product
Alle producten van Melkmeisje zijn 100% zacht en zuiver, zo ook de nieuwe douche foams. De formule is verrijkt met melkproteïnen en voed en verzorgd de huid op een milde manier.
Melkmeisje is dermatogolisch getest en vrij van parabenen, voor een fles douchefoam betaal je €3,49, je vind ze bij de drogist en supermarkt.
De nieuwe foam is beschikbaar in twee varianten:
- Verzorgend, met de geur van magnolia en sandelhout
- Verfrissend, ruikt naar waterlelie en zeemineralen

Verzorgend
Magnolia (een bloem) komt oorspronkelijk uit Azië en werd daar tijdens het baden gebruikt door rijke Chinezen. Magnolia zorgt voor een bloemige geur, sandelhout werkt ontspannend en kalmerend, de combinatie van deze twee zorgt voor een rustgevend gevoel en balans.

Verfrissend
In de oosterse cultuur staat de Waterlelie symbool voor pure schoonheid, de geur is fris en verkwikkend. Zeemineralen hebben een zeer helende werking op je lichaam en zijn daardoor onmisbaar voor een spa-gevoel.

Ervaring
Ik was natuurlijk al groot fan van douchefoams dus helemaal onpartijdig ging ik de badkamer niet in. Het eerste wat opviel was de enorme druk op de fles, het schuim is de hele badkamer doorgegaan (die ruikt lekker nu!). De beide geuren vind ik best wel op elkaar lijken, ze zijn mild en niet overheersend. De roze, verzorgende variant is wat zoeter, de verfrissende variant ruikt, heel vreemd, erg fris. Het schuim is echt heerlijk en ontzettend veel. Een klein bolletje op je hand is meer dan voldoende om je hele lichaam te wassen (of beide benen te scheren, hihi).
Melkmeisje wilde hiermee een luxe spa-gevoel voor thuis creëren en dat is wat mij betreft zeker gelukt!

Gebruiken jullie wel eens douche foams?

7 opmerkingen:

  1. Beide lijken me echt super lekker! Ik ben ook fan van foams :).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb deze ook (gekregen in een goody bag), ben niet zo een fan van deze geuren. Het is het net niet vind ik. Maar ik gebruik ze dus ook om m'n benen te scheren :-). Ben wel groot fan van douche foams maar tot nu toe kan niets tippen aan Rituals.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hier nog nooit wat van geprobeerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had nog nooit van dit merk gehoord. Sinds ik de douche foams van Rituals ken, ben ik wel echt gek op het gebruiken van foams onder de douche. X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, best grappig dat er erg veel druk op de fles zat en daardoor de badkamer erg goed ruikt nu. Persoonlijk spreken de geuren me wel aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Foams gebruik ik nooit, en ben nu erg fan van Philosophy ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!