Body | Etos Handzeep Macademia

zondag 23 november 2014

Etos stak 10 verwenproducten in een Winters jasje speciaal voor de feestdagen. Ik testte er één; de handzeep met de geur van macademia.
Tien fijne producten van Etos krijgen deze winter een limited edition verpakking in een retro chique stijl. Leuk als schoencadeautje of om een pakketje van te maken. De producten beginnen bij €1,69.

Pure zijde
De handzeep is huidvriendelijk , ph-neutraal en dus geschikt voor alle huidtypes. De macademia zorgt voor een zoete geur en een zacht gevoel tijdens en na het wassen.


Ervaring
In tegenstelling tot de "normale" fles vind ik de verpakking prachtig. Leuk idee van Etos en heel mooi vormgegeven! De geur vind ik niet echt zoet, meer neutraal of zeepachtig maar zeker niet onaangenaam. Na het wassen voelen mijn handen eerst zacht maar later toch wat droog. Fijn voor in de keuken én dan maar een keertje extra handcrème smeren want hij staat zo leuk;)

Hebben jullie de winterspecials al gezien in de winkel?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

3 opmerkingen:

  1. De verpakking ziet er zeker leuk uit en heeft een hoog heb gehalte. Ik heb zelf geen Etos in de buurt dus heb deze nieuwe producten nog niet gezien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De verpakking is inderdaad een groot succes om te zien ( vind ik)...ook voor de prijs hoef je het niet te laten...leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er goed uit zeg! vind het ook een erg mooie verpakking! xo

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!