Food | Bolletje Truffel Kruidnoten

maandag 24 november 2014

Na enthousiaste reacties op onder andere Instagram was ik wel heel benieuwd naar de truffel kruidnoten van Bolletje. Afgelopen week kreeg ik een enorme doos vol Bolletje lekkers én daar zaten de truffel kruidnoten ook bij, tijd voor een testrondje dus!

Witte chocolade en cacaopoeder
De kruidnoten zijn omhult met witte chocolade en een laagje fijne cacaopoeder. Een zakje van 250 gram kost €2,09, per 100 gram eet je zo'n 480 calorieën maar daar letten we in januari wel weer op toch?

Smaaktest
Ik ben geen enorme truffelfan en ook niet weg van witte chocolade al moet ik eerder toegeven dat ik na proeven pas zag dat er witte chocolade omheen zit. Ik was bang voor een dikke laag cacao maar dat valt enorm mee. De wat bittere smaak van de cacao haalt het zoete van de witte chocolade wat omlaag en zorgt voor een fijne combi. Ik ben niet lyrisch maar vind ze lekker, al heb ik eigenlijk net zo lief gewone chocoladepepernoten. Pluspunten voor de hersluitbare zak!

Wat is jouw favoriete Sinterklaassnack?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

4 opmerkingen:

 1. Deze zijn echt super lekker! Die hersluitbare zak is inderdaad erg fijn. OVERAL ETEN!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier moet ik volgens mij niet eens aan beginnen, dan ben ik niet meer te stoppen....jammie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I LOVE THIS! haha, zijn echt mijn favoriete kruidnootjes :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh jammie! Nog niet gegeten, maar het ziet er alvast erg lekker uit! Hersluitbare zakken zijn wel een must, omdat ik steeds maar kleine portie's eet.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!