Food | Dont go nuts, go Mani!

maandag 10 november 2014

Ik hou van tussendoortjes! Ik neem altijd iets mee naar school en vind het leuk om nieuwe en gezonde dingen uit te proberen! Toen ik deze zakjes nootjes in de brievenbus vond was ik dan ook meteen enthousiast..

100% Natuurlijk
Mani is een natuurlijk mix van noten, zaden en fruit. De zakjes bevatten geen vet, zout of kunstmatige toevoegingen. Door de juiste combinatie van ingrediënten zit Mani vol vitaminen, mineralen, antioxidanten en vezels. De snack bevat geen conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen, lekker verantwoord dus!
Mani is verkrijgbaar in twee heerlijke smaken..

Berry & Nuts
Een subtiele mix van amandelen, pistachenoten, pompoenzaden met rozijnen, gojibessen en cranberries.

Ik hou echt van pistachenoten en amandelen en die smaakten knapperig en goed, De bessen zijn wat te zuur naar mijn mening maar niet onsmakelijk. Fijn en vullend mixje!

Sweet Cocktail
Een zoetzure mix met amandelen, ananas, cashewnoten, papaya, pistachenoten en rozijnen.

Deze is favoriet, lekker met die zoete stukjes fruit! Bij de andere mix was ik meer geneigd om er nootjes uit te vissen, bij deze vind ik het heerlijk om er meerdere tegelijk te eten voor de lekkere smaakcombinatie.

Conclusie
Een zakje van 50 gram bevat 1/5 deel van je dagelijkse behoefte aan groente en fruit. Een zakje is ook echt meer dan genoeg als tussendoortje, ze zitten enorm vol en vullen goed.
Je koopt Mani per 3 bij Jumbo, Albert Heijn, Hoogvliet en Plus, je betaald dan €2,99. Losse zakjes vind je onder andere bij AH to Go, Kruidvat, Shell en Esso, deze kosten ongeveer €1,50.
Wat betreft (vriendlief test natuurlijk mee als het om eten gaat) een blijvertje. Heel erg lekker en meer dan genoeg om mee naar school, werk of sporten te nemen.

Wat eten jullie graag als tussendoortje?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

5 opmerkingen:

 1. Wat een goed idee! Ik neem altijd maar fruit als tussendoortje omdat ik niet veel anders weet, haha ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me erg lekker, op dit moment bestaat mijn tussendoortje uit een stuk fruit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik neem ook zakjes noten mee als tussendoortje. Deze ken ik nog niet. Als ik ze eens tegenkom in een winkel, probeer ik ze!
  Xx Amélie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pistachenoten eet ik erg graag als tussendoortje en het is zo lekker gezond! XO

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!