Blog | Webshop: In2Ears Oordopjes

zaterdag 8 november 2014


Het is weer tijd voor een nieuwe editie van nuttige en nutteloze gadgets, de 17e alweer! Deze week geen verschillende gadgets maar één hele toffe, nuttige gadget van een fijne webshop:)
In2Ears is eigendom van Kirscha, naast haar werk en het opvoeden van 4 kinderen runt ze ook nog een webshop. Haar webshop staat vol hele leuke oordopjes, voor elke stijl en smaak zit er wel wat bij, oordopjes hoeven niet meer saai te zijn!

Ik probeerde Shining Stefan voor jullie, dit leuke setje is niet alleen stijlvol maar geeft ook nog eens licht in het donker!

Shining Stefan kost €25 en is ongeveer 1,2 meter. Ik zit op de fiets altijd half gebukt omdat ik mijn telefoon in mijn tas heb en de oortjes dan te kort zijn. Nee in mijn jas gaat niet want daar zit geen zak in. Anyway, dat probleem is met deze lengte verholpen!

Het geluid is prima maar wat vooral opviel is dat de oortjes zo goed blijven zitten. Normaal vallen, zelfs in-ear, oordopjes altijd uit mijn oren, nu niet!

Probeer maar eens foto's te maken van oordopjes met een katje in huis. Die touwtjes lokten uit tot een aanval op de fotostudio hihi.

Een enigszins teleurstellende foto van het glow-in-the-dark effect. Het effect is gewoon leuk maar wat een drama om daar een foto van te krijgen zeg! Buiten was het te licht door alle straatverlichting. Uiteindelijk eindigden we onder twee dekbedden in de slaapkamer wat resulteerde in deze foto.

De saaie zwarte of witte oordopjes kunnen de prullenbak in. Vanaf nu passen jouw oordopjes iedere dag bij je outfit! Snoeren met kraaltjes, verschillende kleurtjes of een rits, het kan allemaal, ik ben fan!

Wat voor oordopjes gebruiken jullie?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

6 opmerkingen:

 1. Wat een toffe oordopjes, origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Angela van Oosterhout8 november 2014 om 18:34

  Mijn dochter heeft ze ook, ze zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eerlijk gezegd gebruik ik geen oordopjes. Ik luister wel de hele dag radio , maar werk vanuit huis dus heb gewoon online radio aanstaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superhandig. Ik ben altijd alles kwijt. En bij voorkeur in het donker. Nu ook de tas waar ik ze in zal stoppen glow-in-the-dark maken en ik zit gebakken! Ik gebruik Sony in-ear plugs. Maar met 3 kids in huis kan je geen earphones genoeg hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!