Kneipp Douche Scrub Mint-Eucalyptus

donderdag 6 november 2014

Kneipp komt alweer met een nieuwe scrub, deze keer voor onder de douche! In tubevorm, dagelijks te gebruiken en met een frisse geur, redenen genoeg voor een testrondje!

Het product
Een multitask doucheproduct dat zorgt voor een fris gevoel, je huid reinigt en licht scrubt. De frisse geur van mint en eucalyptus peppen je op en laat vermoeidheid verdwijnen.
Je huid word verzorgd door sheabutter, amandel- en jojobaolie. Eucalytptusolie zorgt voor een verlichtend effect op de luchtwegen, ideaal voor alle verkoudheidjes deze winter!
De scrubdeeltjes zijn gemaakt van jojoba en dus niet schadelijk voor het milieu, ook bevat het product geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen. De scrub is te koop bij de drogist voor €7,99.

Gebruik
Je kunt dit product gebruiken als douche én scrub. Je gebruikt het nét zoals douchegel en masseert op sommige plekken net iets meer voor een extra scrub.

Ervaring
Ik ben groot fan van Kneipp en was razend enthousiast over de vorige scrub en begon dan ook enthousiast aan mijn douchebeurt. Deze geur is dan wel een van de favorieten van Kneipp-gebruikers maar ik vind 'm veel te sterk. Het is net alsof ik 20 Rhinocaps in de douche heb gegooid. Voor de mensen die niet weten wat dat zijn; van die capsules waarmee je kunt stomen als je verkouden bent. De scrub is inderdaad oppeppend maar wat mij betreft té. Als ik verkouden ben is het vast heerlijk om alles los te maken maar hier begin ik liever niet mijn dag mee.
Op de geur na is het een fijn product, het schuimt lekker en de scrub is mild!
Gelukkig las ik op andere blogs heel veel positieve reacties, geur is natuurlijk ook persoonlijk. Ruik dus vooral eens aan de tube als je volgende keer in de winkel bent:)

Hebben jullie deze geur al geroken?

6 opmerkingen:

  1. Op de geur na zou ik deze douche scrub wel willen proberen. Alleen als ik echt verkouden ben wil ik wel eucalyptus geuren gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De geur lijkt mij ook niet zo fijn, maar ik weet dat Kneipp wel hele fijne douchegels heeft! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb er al veel over gehoord, toch eens proberen misschien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De geur lijkt me idd vrij sterk. Bij een verkoudheid is dat erg handig, maar niet voor alledaags gebruik x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt goed. Ik heb de geur van kneipp bij een shower foam, zelf vind ik de geur echt heerlijk. Ik heb deze scrub ook nog liggen om te testen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze wil ik ook zeker eens proberen, de geur lijkt me echt heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!