Body | Vaseline Spray&Go Bodylotion

zaterdag 25 oktober 2014


Nieuw is deze spraybodylotion natuurlijk al lang niet meer. Omdat ik zelf zo veel positieve verhalen had gelezen wilde ik zelf ook een keer proberen of het beviel.
Ik heb de afgelopen weken fanatiek gesprayd en laat jullie vandaag weten hoe dat bevallen is.
Ik ben zo'n type (en vast niet de enige) die graag iedere dag haar benen wilt insmeren maar daar veel te lui voor is met als gevolg, zeker in de winter, droge benen.
Bij Vaseline waren vast ook een paar van mijn soort types want zij kwamen op het briljante idee van een bodylotion in sprayvorm die ook nog eens snel droogt. Sprayen, kleding aan en gaan. Ideaal voor luie mensen. Uiteraard ook ideaal voor mensen die weinig tijd hebben of een spray gewoon fijn vinden.

Er zijn 3 varianten. Ik probeerde "Aloë Fresh", deze heeft een verzorgende en kalmerende werking. De andere varianten zijn "Essential Moisture" en "Cacao Radiant".

Qua ingrediënten vind ik het een vrij standaard product. Er zitten verzorgende ingrediënten in maar ook siliconen, parabenen en parfum. Geen uniek ingrediëntenlijstje en voor sommige mensen misschien een reden om dit product te mijden.
Grappig detail: de lotion bevat geen Vaseline.

De geur is fris en redelijk neutraal. Niet echt de typische Aloë Vera geur maar een simpel geur die waarschijnlijk veel mensen wel lekker vinden.


De bodylotion breng je aan door de spuitdop open te draaien en op zo'n 10 cm afstand van je lichaam te sprayen. Opvallend is dat de lotion inderdaad heel snel intrekt en voor een verzorgd huidje zorgt. Als je de spuitbus 10 cm van je benen houd word de spray mooi verdeeld maar zit ook je hele vloer onder de bodylotion en verspil je veel van het product.. Als je de spray wat dichterbij houd blijft je vloer schoon maar moet je alsnog gaan uitsmeren en dan is het hele "gemaksprincipe" een beetje weg.

Ik ben er dus niet helemaal weg van. Hij gaat bij mij erg snel op door de royale spray (op de vloer) of ik kan net zo goed een pot bodylotion pakken omdat ik toch aan het uitsmeren ben.
Voor mij geen rebuy dus!

Mocht je de spray toch willen proberen dan is deze te koop bij de drogist voor €6,89.

Heb jij ervaring met deze spray?
Volg je mij al op Bloglovin?

2 opmerkingen:

  1. Nadat de spray al ruim een jaar in de kast stond, ben ik 'm sinds kort ook gaan gebruiken. Ideaal! Mijn huid voelt gevoed en zacht aan. Ook trekt 'ie snel in. Al spuit ik de inhoud eerst op mijn handen, want ik ben bang dat mijn badkamer een grote ijsbaan gaat worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In spray vorm lijkt me dat wel hygiënisch en cleaner. Ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!