Food | Biologische lolly's van Candy Tree

maandag 13 oktober 2014

Achteraf gezien waren mijn ouders vroeger best modern, we aten veel biologisch en mochten weinig snoepen. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete lolly's zien. Deze waren vroeger al favoriet maar heb ik nu herontdekt!

Wij mochten dus niet zo veel snoepen vroeger. Natuurlijk kregen we wel eens wat maar er was geen grote kast voor chocola en winegums. Mijn moeder deed vaak boodschappen bij de biologische winkel. Wij mochten dan vaak zo'n lolly uitkiezen.
Die hadden we uiteraard binnen no time op en kauwden dan veel te lang op het houten stokje (bah!).
Ik probeer wat minder te "vreten" en herontdekte een tijdje terug deze lolly's. Ik vind ze nog steeds heerlijk en neem er altijd een paar mee als ik bij een natuurwinkel ben:)


Candy Tree maakt 100% natuurlijke en biologische lolly's. De lolly's hebben diksap (een soort verantwoorde aanmaaklimonade) en maisstroop als basis en bevatten allemaal geen kleurstoffen, geen dierlijke producten, geen gluten en geen lactose. 

De lolly's hebben het EKO-keurmerk, dit garandeert dat je product echt 100% natuurlijk is.


Mijn twee favorieten zijn citroen en ahorn! De lolly's koop je bij de Natuurwinkel voor €0,65 cent per stuk. Redelijk prijzig voor een lolly maar wie verantwoord wilt snoepen moet er wat voor over hebben;)

Snoepen jullie ook verantwoord?

9 opmerkingen:

 1. Oeh dat ziet er lekker uit! Ik ben zelf ook erg bezig met verantwoorde voeding maar snacken doe ik helaas ook graag.
  Goed om te weten dat er ook fijne alternatieven zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat ziet er echt lekker uit en nog 100% natuurlijk ook! Perfect :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me de ultieme win-winsituatie! Yummie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jummie, ziet er wel lekker uit! Hier zou ik meer van kunnen genieten dan een niet biologische lolly.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is lang geleden dat ik een lolly at! Meestal at ik die smalle lolly's met suiker eromheen....au, mijn tanden. Deze lijken mij best lekker, zal eens gaan kijken of ze ze bij de Tuinen hebben. (ben nu plots weer aan de Engelse drop, en die gaan zo op...)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh jeetje! Ze zien er heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik eet niet verantwoord, dus snoepen al helemaal niet. Al ken ik deze lollies volgens mij wel van vroeger, kan alleen niet thuisbrengen waarvan ik ze ken. Denk wel bij vriendinnetjes, want 65 (gulden)cent voor een lollie daar trapte mijn moeder niet in.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!