Hair | Toni & Guy: Limited Edition by Marchesa

zaterdag 11 oktober 2014


Als een van je favoriete merken een setje prachtige limited editions uitbrengt moet je deze natuurlijk wel proberen. Tony & Guy is één van mijn favoriete merken qua haarverzorging, vandaag vertel ik je waarom én laat ik de prachtige nieuwe (tijdelijke) verpakkingen zien.
Ruim een half jaar geleden ging ik van 60 cm lange extentions naar een kort jongenskoppie. Niet echt vrijwillig en natuurlijk heel erg wennen qua verzorging. Ineens moest ik gel-achtige producten gaan gebruiken waar ik 0,0 verstand van had.

Ik probeer de een paar potjes van mijn vriend uit, kocht verschillende merken in de winkel maar vond het allemaal maar niks en mijn haar werd er niet mooier op.

Toen ik voor de zoveelste keer wat kwam uitzoeken bij Etos raadde de verkoopster mij een paarse tube aan van Tony & Guy. Deze is inmiddels uit het assortiment maar hij beviel enorm. Ik vond mijn korte haar voor het eerst leuk en ik probeerde met veel plezier een aantal andere producten uit de Hair Meets Wardrobe Collectie.

Niet zo heel gek dat ik een klein beetje fan ben hè? 

Shampoo & Conditioner for Damaged Hair
De shampoo reinigt je haar mild en is ook geschikt voor droog en kwetsbaar haar. Na regelmatig wassen krijg je een subtiele glans. De conditioner is voedend en heeft herstellende eigenschappen. Je haar ziet er sterker en gezonder uit. 
Mijn geblondeerde koppie is fan! Fijne, grote flessen en beide heerlijke producten. Natuurlijk was mijn haar al gezonder door het kort knippen maar het is nu echt extreem dik en glanzend.

 Heat Protection Mist
Voor het stijlen, warm föhnen of krullen is het belangrijk je haar goed te beschermen tegen uitdroging en beschadiging. Deze spray breng je aan op vochtig haar.
Ik stijl niet vaak maar sommige plukjes krijgen naar mate ze langer worden een vreemde krul, ik gebruik altijd een beschermingsproduct en deze doet zijn werk prima!

Sea Salt Texturising Spray
Deze spray geeft je haar meer body en zorgt voor een "beachy" finish.
Favoriet bij vriendinnen met krullen:)

Volume Plumping Whip
Een mousse-achtige crème die je haar volume geeft en lang in model houd. Te gebruiken op veel verschillende manier voor zowel lang als kort haar.
Mijn persoonlijke favoriet! Mijn haar word nogal sluik naar mate het groeit en het wil dan nog wel eens plat langs mijn gezicht hangen. Met dit spulletje maak ik het wat wilder zonder een overdreven kapsel te creëren.


Ik was natuurlijk al fan van Tony maar wat mij betreft een prachtige samenwerking tussen een mooi merk en de bijzondere designs van Marchesa (vooral bekend van avondjurken).

Je vind deze producten bij Kruidvat, Wehkamp, Bol.com, DA en Etos.
Gebruiken jullie wel eens producten van Tony & Guy?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

5 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige verpakkingen, veel mooier dan hun normale verpakking!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, leuke verpakkingen! Ik ken het merk eigenlijk niet... Is het een duur merk?
    Amélie Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De verpakkingen zien er alvast mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het zijn heerlijke en fijne producten! Het valt mij net pas op dat je in Tiel woon daar heb ik tot 1.5 jaar geleden gewoond :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn merk, de sea salt spray is inderdaad fijn voor krullen!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!