Beauty | Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eye Shadow

vrijdag 3 oktober 2014

Wie mijn blog al een tijdje leest weet dat ik Oriflame echt geweldig vind. De parfum uit de nieuwe collectie testte ik vorige week al(link) en vandaag laat ik jullie twee van de nieuwe oogschaduw zien!

In de luxe collectie van Oriflame, Giordani Gold, zijn nu 5 nieuwe oogschaduws verschenen, ik testte er twee:
- Frosted White
- Bronzed Burgundy
De oogschaduws kosten €17 en zijn te koop via www.oriflame.nl
De verpakkingen zijn simpel maar luxe, doorschijnend met een zwarte dop en gouden details.
De substantie is een combinatie van gel en crème, hierdoor kun je zelf laagjes opbouwen en bepalen of je voor subtiel of extreem dekkend gaat.

De oogschaduws worden geleverd met een speciaal kwastje die ik persoonlijk niet echt handig vind. Omdat ze los in het doosje zitten raken ze gauw kwijt en met aanbrengen heb ik er ook geen plezier van. Maar de oogschaduws zelf..wat een plaatje hè?

Bronze Burgundy. Prachtig vind ik 'm. Mooi stralend bruin met een koperen glans.

Frosted White. Ook heel mooi maar niet mijn favoriet. Door de zilveren shimmer vind ik 'm best heftig voor overdag. Wel heel mooi voor in je binnenste ooghoeken!

Fantastische pigmentatie! Ik vind ze vrij heftig en dan ook meer geschikt voor een feestje of een mooie look. Voor overdag naar school draag ik de bruine wel, maar de witte niet. Ze blijven prima zitten maar creasen door de textuur wel. Het ergste creasen kun je gelukkig voorkomen door een oogschaduwbasis te gebruiken.

Welke kleur vinden jullie het mooiste?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

3 opmerkingen:

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!