Hair | Aveda Rosemary Mint Shampoo

donderdag 30 oktober 2014

Aveda is een merk waar ik bij de eerste ontmoeting al helemaal weg van was. Fijne ingrediënten, goede producten en heerlijke geuren. Vandaag vertel ik jullie iets meer over het merk en laat ik een bijzondere shampoo zien.

Aveda
Onze missie bij AVEDA is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij AVEDA streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid, maar overal ter wereld.

Een prachtige missie bij een mooi merk. De producten van Aveda zitten vol ingrediënten uit planten en bevatten essentiële olie. In eerste instantie specialiseerde Aveda zich in haircare, dit is door de jaren heen uitgebreid met onder andere skincare en make-up.
De producten kocht je eerst in de schoonheidssalon van Aveda en zijn nu sinds kort ook makkelijk online te bestellen. Aan het einde van dit artikel heb ik nog een leuke actie voor de online shoppers onder ons:)


Rosemary Mint Shampoo
Deze bijzonder geurende shampoo verstevigd dun haar en kun je dagelijks gebruiken. Voor 250 milliliter betaal je 16,50.
Het hoofdingrediënt is water en op het ingrediëntenlijstje vind ik veel plantennamen terug. Ik zie verder geen alcohol of siliconen. Aveda is natuurlijk niet voor niks wereldpionier op het gebied van groene cosmetica.

Mijn ervaring
Het eerste wat me opvalt als ik het flesje open maak is de geur. Wow, echt heel bijzonder! Bijzonder is niet altijd positief maar in dit geval absoluut wel. Een ontzettend opwekkende geur, kruidig en fris. By far de lekkerst ruikende shampoo die ik ooit heb gebruikt. Echt een verwenmomentje! De shampoo zelf schuimt niet heel erg maar wel genoeg. Als mijn haar wat viezer is heb ik het idee dat het niet helemaal schoon word. Als ik mijn haar, zoals meestal, dagelijks was is er echter niks aan de hand. Mijn haar is schoon, glad en oogt gezond. Voor de doorkambaarheid wel even nabehandelen met conditioner.
Een absolute topper wat mij betreft en ik ga heel zuinig doen met mijn flesje!

Luxe samples
Ik had jullie natuurlijk nog een leuke actie beloofd, dus bij deze:)
Als je bij je online bestelling de code "launch" in vult krijg je maar liefst 7 luxe samples, dat is 5 meer dan normaal. De code kun je gebruiken tot 31 november 2014.
Ik ben zelf groot fan van de stress-fix bodylotion sample!
De website vind je hier.

Ik bestelde natuurlijk niet alleen deze shampoo maar nog twee andere producten, binnenkort dus meer Aveda op www.miratells.nl

Zijn jullie bekend met Aveda?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

4 opmerkingen:

  1. Ik heb er wel eens van gehoord maar nog nooit zelf gebruikt, klinkt in ieder geval goed

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig merk! Ik hou van dit soort initiatieven <3

    Liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb nog niet eerder van dit merk gehoord. De gedachten achter het product is zeker een pluspunt. Ik ben nu wel nieuwschierig naar de geur geworden. Deze ga ik zeker onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!