Beauty | Makeup Revolution Ultra Blush Palette

dinsdag 20 maart 2018


Als Etos Friend krijg ik elke maand een mooie box met daarin een aantal producten van Etos huismerk. Naast een aantal producten zat er deze maand ook een bon in, waarmee ik zelf wat leuks uit kon gaan kiezen bij Etos. Ik besloot voor een écht cadeautje te gaan en niet voor iets wat ik altijd al koop zoals deodorant of wattenschijfjes. Het grootste gedeelte van de bon ging dan ook op aan dit prachtige palette wat omschreven wordt als een blush palette. Echter zijn de kleuren, zoals je kunt zien, ook zeer geschikt als bronzer of highlighter. Ik geef jullie vandaag een eerste indruk van het palette en laat de swatches zien.


Op de verpakking staan allerlei verschillende namen, wat zowel bij mij, als bij de verkoopster wat verwarring opleverde. Het lijkt dus te gaan om het Ultra Blush Palette in Golden Sugar, en dan nummer 2: Rose Gold. Een hele mond vol en een zoektocht door verschillende webshops leert mij dat ´ie overal anders genoemd wordt. Mocht je het palette dus zoeken of ergens tegen komen; er worden meerdere namen gebruikt.

Ik wilde eigenlijk het gewone Golden Sugar palette meenemen, die is wat lichter qua tinten, alleen daar hadden ze geen ongeopende verpakking meer van. Mocht dit palette wat te warm of te donker zijn naar de smaak, dan is die wellicht wel wat voor je.


Dit prachtige en zeer betaalbare palette bevat 8 blushers, highlighters en bronzers die geschikt zijn voor een medium tot donkere huidskleur met een gele of gouden ondertoon. Nou heb ik een lichte huidskleur maar durfde ik het, afgaande op de swatches in de winkel, toch wel te proberen. Wat ook mee speelde is dat ik een keer wat anders wilde dan ik altijd al gebruik en ik vermoedde dat de donkere tinten zeker in de zomer van pas zouden komen.

Overigens vind ik het palette niet alleen maar geschikt voor blush, highlighter en bronzer, een aantal tinten zou ik zeker ook als oogschaduw dragen en dat maakt het voor mij een perfect all-in-one-palette.


Bij deze de swatches. Van links naar rechts eerst de bovenste en daarna de onderste rij.

Ik swatchte als eerste de kleur links boven, meest links op mijn arm en was een beetje teleurgesteld. er kwam weinig pigment van deze kleur af en dat beloofde niet veel goeds. Gelukkig bleek de rest van de swatches mee te vallen en vind ik het stuk voor stuk prachtige kleuren. Ze voelen luchtig aan op de huid en korrelen of klonteren niet, heel mooi!

Zoals ik al aan gaf is dit een eerste indruk en heb ik geen look met het palette gemaakt. Ik wilde erg graag de swatches laten zien omdat ik er echt heel blij mee ben en kom nog bij jullie terug in de zomer met een tweede indruk en foto's op mijn gezicht.


Mooie tinten die wat aan de donkere kant zijn voor mijn huid, zeker nu in de winter. Als mijn gezicht wat meer zon heeft gezien ga ik hier lekker mee aan de slag en kijken hoe ik de kleuren allemaal kan gaan gebruiken. Mijn eerdere ervaringen met Makeup Revolution zijn wederom bevestigd. Ik heb nu drie paletten van dit merk en vind ze stuk voor stuk high end kwaliteit, terwijl je daar absoluut niet naar betaald. Ook dit palette kost slechts €7,95, wat mij betreft echt geen geld voor dit veelzijdig palette met eigenlijk maar één kleur die qua kwaliteit wat tegen valt. Je vind ´m dus onder andere bij Etos en op diverse webshops.
Heb jij wel eens iets van Makeup Revolution gebruikt?

6 opmerkingen:

  1. Mooi palette en zo fijn geprijsd ook! Ik denk dat de kleuren in dit palette heel goed bij mijn huidskleur zullen passen en ga er zeker eens voor kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk! Ja, ondanks dat ´ie afgestemd is op een wat donkerdere huid vind ik ´m prima bij bijna alle huidjes passen!

      Verwijderen
  2. Ik heb bijna alles van Make-up Revolution, prachtig budget merk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel begrijpelijk, ik heb zeker nog een aantal dingen op mijn lijstje staan!

      Verwijderen
  3. Mooi palette zeg! Ik vind het ook een fijn merk (:

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa ik had een half jaar geleden nog niks en begin nu steeds meer fan te worden!

      Verwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!