Beauty | Verso Skincare Travel Series

zaterdag 22 november 2014


Een paar weken geleden ontving ik een travelsetje (€50) van Verso Skincare. Sindsdien ben ik aan het smeren en vandaag vertel ik jullie meer over dit merk en mijn ervaringen.

Het assortiment van Verso bestaan uit 6 producten, deze zijn voor het gemakt genummerd op de volgorde waarin je ze gebruikt. De producten zijn goed te combineren met elkaar of met andere merken. In het setje wat ik ontving zaten de eerste 3; een reiniger, een dagcrème en een nachtcrème, vooral over de nachtcrème ben ik zeer te spreken! 

Scandinavisch design
Wie een beetje thuis is in design zal meteen zien dat het om een Scandinavisch merk gaat. Prachtige, minimalistische verpakkingen, ik hou er van! Verso Skincare komt uit Zweden, de naam is gebaseerd op het Latijnse woord "verso" wat "van de andere kant bekijken" betekent. Bedenker Lars Frederiksson doelt hiermee op de onderliggende laag van de huid, als deze van binnenuit gezond is, zie je dat aan de buitenkant.

Ingrediënten
De producten van Verso bevatten geen kleurstoffen, parabenen en minerale oliën, welke schadelijk kunnen zijn voor de huid.

Retinol 8
Bijzonder aan deze producten is Retinol 8, de "verbeterde" versie van Retinol, een vorm van vitamine A. Het Retinol 8 complex zorgt voor een stralende huid die er jonger uit ziet. Retinol 8 is, je raad het al, 8 keer effectiever dan gewone Retinol, het stimuleert het vermogen van de huid om zelf bepaalde stoffen aan te maken die huidveroudering verminderen.

Ervaring
De reiniger is mild en vrij emigreer, voor mij niet geschikt om al mijn make-up te verwijderen maar hij voelt wel lekker aan. Deze is denk ik vooral geschikt voor een droge huid. Ik heb zelf last van onzuiverheden en heb toch behoefte aan een wat sterkere reiniger. De dagcrème vind ik lekker, hij trekt snel in en zorgt voor een frisse en zachte huid. De nachtcrème vind ik fantastisch! Precies vet genoeg, niet te vet dus en een heerlijk verzorgd gevoel en een fris gezicht in de ochtend.
Of de producten ook echt werken tegen huidveroudering kan ik moeilijk zeggen met mijn leeftijd. Mijn huid ziet er in ieder geval goed en gezond uit.

Een heel fijn merk maar voor mijn budget wat te prijzig, een volle pot kost zo'n €115! Buiten de prijs om een super merk, had ik al gezegd dat ik verliefd ben op de verpakkingen?

Wat is jullie skincare routine?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

5 opmerkingen:

  1. Haha, wat toevallig! Ik ben net met biologie van alles aan het leren over retinol, grappig dus dat het in deze creme gebruikt wordt! Ik vind de verpakking er heel tof uit zien, en de werking klinkt goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook een huid die heel wat onzuiverheden bevat. Dus ik zal de reiniger ook moeten overslaan. Ik heb wat sterkere dingen nodig, haha. Verder klinkt het wel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw, ziet er erg goed uit zeg! en mooie foto's trouwens heb je gemaakt! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt goed, erg fijn review! Ik gebruik zelf de vit.E lijn van TBS

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijkt me een fijn product en vind het superhandig dat ze genummerd zijn in de volgorde dat je ze moet gebruiken, maar vind het toch wat aan de prijzige kant, anders zou ik het zeker eens proberen. Zelf gebruik ik momenteel producten van Lush.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!