Life | Persoonlijk praatje

zaterdag 15 november 2014

De laatste tijd waren er veel leuke (nieuwe) dingen, tijd voor een kleine update dus:)

Persoonlijk
Met mij gaat het op zich heel goed, met mijn gezondheid wat minder. Een slechte weerstand, koud weer en nog wat anderen dingen zorgen er voor dat ik wat vaker ziek ben geweest dan normaal. Ook heb ik sinds kort een allergie, iets met eten maar wat precies is nog niet duidelijk. Gelukkig niks ergs en zat leuke dingen om me op te concentreren. Ik ben volgende week zo'n 2 jaar samen met mijn vriend én we krijgen een nieuw huis dus dat gaan we even lekker vieren natuurlijk:)

lindamandaa
Een nieuw huis
Jullie hebben het misschien al gelezen maar we krijgen een nieuw huis! We twijfelden al een tijdje maar toen Casper werd aangereden gaf dat voor ons de doorslag. We durven hem nu niet meer naar buiten te laten en dan bied een huis met een tuin in een wat veiligere omgeving veel meer mogelijkheden. We wonen nu op 2 hoog midden in de stad dus vrij weinig opties. Een paar dagen na dit besluit zagen we een leuk huis bij de woningbouw en dat huis hebben we nu ook echt gekregen! Soms vind ik het nog wel gek dat het zo snel gaat in eens en dat ik afscheid moet gaan nemen van ons fijne appartement en het bad. Het uitzoeken van allemaal nieuwe spulletjes en het vooruitzicht op veel meer ruimte maakt wel een hoop goed.  Waarschijnlijk valt de verhuizing rond de kerst maar dat maakt niet uit, we hebben er zin in!
Oja, had ik al verteld dat ik (oke, wij) een inloopkast krijg? AAAAAAAH!

Beauty♥
School
Sinds september ben ik weer gaan studeren. Heerlijk om weer een ritme te hebben en nieuwe dingen te leren. De klas is ontzettend gezellig, de lessen zijn leuk en het reizen staat me nog niet tegen. Op naar mijn propedeuse dus!

Mira Tells
Blog
Met de site gaat het lekker, de pageviews groeien met de dag, het regent pakketjes en er zijn veel leuke events. Deze week was ik onder andere bij Dr Hauschka en de opening van de Primark. Morgen kunnen jullie een winactie verwachten en later deze week een shoplog.
Verder lekker veel reviews zoals jullie gewend zijn en op maandag een artikel over eten.
Wil je een specifieke review of onderwerp, laat het dan vooral weten. Ook als je iets op mijn site totaal overbodig vind wil ik het graag horen:)
De lay-out is op dit moment aan het klooien, er zijn wat problemen bij Blogger die ik helaas niet volledig zelf op kan lossen. Achter de schermen word er hard gewerkt en ik hoop bij Blogger ook;)

Bedankt voor het lezen <3!

7 opmerkingen:

  1. Vervelend dat je ziek bent geweest, stom weer hè... Leuk om te lezen dat alles verder goed gaat. Alvast gefeliciteerd met jullie 2 jaar en tof dat jullie een nieuw huisje krijgen. Geniet ervan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zou wel leuk zijn voor Casper, een hele tuin. Zo'n inloopkast lijkt me echt de droom van iedere vrouw, haha. Gefeliciteerd! Ik hoop dat je snel weer beter wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoop dat het snel beter gaat met je gezondheid. Tip: google eens op Golden Milk.Het Dr. Haushka event was ik glad vergeten. Ben nu al een tijdje Homeless... dus als je een tip hebt voor een huisje, graag.. Inloopkast, wauw.. de droom van iedere vrouw!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah leuk om te lezen! En jullie nieuwe huis, joehoe, zo leuk! Ben benieuwd naar je shoplog :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Altijd leuk om spulletjes voor een huis te kopen. Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt als een heerlijk leventje, haha, maar ik wist natuurlijk allemaal al ;) Was gezellig dinsdag! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat leuk dat jullie een nieuw huisje krijgen, geniet er maar van...en natuurlijk ook alvast gefeliciteerd met jullie 2 jaartjes saampjes...groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!