Body | Lush Holly Go Lightly

woensdag 19 november 2014

Wiehoeew tijd voor weer een nieuwe Lush review. Lush kwam dit jaar weer met een spetterende kerstcollectie en ik testte een aantal producten die jullie de komende weken gaan zien. Vandaag een échte kerst bubble bar, de Holly Go Lightly.

Kruidig en winters
Holly Go Lightly is ideaal voor een echt winterbad. Als het buiten koud is laat je het bad vollopen met stomend water. Onder de kraan verkruimel je de bubble bar, dit zorgt voor een berg schuim en een kruidige geur. Patchouli, kruidnagelolie en kaneelbladolie zorgen voor een warme gloed tijdens en na het bad. HGL is veganistisch en kost €6,95.

Heel veel schuim
Zuinigerd dat ik ben, gebruikte ik maar een kwart van dit zilveren wondertje. Achteraf maar goed want dat kleine hompje zorgde al voor een enorme hoeveelheid schuim, echt heel veel! Lucky me want nu kan ik nog 3 keer genieten! De binnenkant van de bar is groen, je badwater word dit ook maar dan met een lichte sparkle. Wat meteen opviel in bad al, was dat mijn huid heel zacht werd door de olie maar niet vet.
De geur kan ik moeilijk omschrijven. Hij is kruidig maar ook een beetje fris, heel kerstachtig en ontspannend in ieder geval. Ergens ruik ik ook kaneel maar niet zo overheersend als bij Hot Toddy bijvoorbeeld. Echt een geur om van te genieten!

De enorme bergen schuim maken dit voor mij echt een topper, zeker voor herhaling vatbaar!

Hebben jullie al iets uit de wintercollectie geprobeerd?

7 opmerkingen:

  1. Klinkt heerlijk! Ik zou zo graag een bad willen hebben, alleen om de Lush badproducten te kunnen gebruiken XD
    Ik heb Snow Fairy gekocht! Moet er nog foto's van maken voor een artikel dus kan 'm nog niet gebruiken. Kost me zooo veel moeite om 'm te laten staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ik heb deze ook gekocht en ben er zo benieuwd naar! :-D
    Hot Toddy vind ik ook geweldig en Snow Fairy ook.. Ik hou zoveel van zoete en kruidige geuren! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb nog nooit iets van Lush gekocht. Misschien moet ik dat toch maar eens doen :D Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb hem vandaag geroken en het rook inderdaad lekker! Ik ben alleen bang voor de boel glitters haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit klinkt heerlijk! Ik heb nog nooit iets van Lush geshopt maar dat wordt de hoogste tijd, dat is zeker ;)

    Liefs,
    Anouk

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh, klinkt heerlijk Mira! 's Winters trakteer ik mezelf altijd met een bruisbal van Lush, echt genieten. Vorig jaar kocht ik Cinders, die weer te koop is en echt onwijs lekker is, maar misschien wordt het nu wel deze! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb er mee in mijn handen gestaan maar heb voor mijn verjaardag al wat Lush goodies gekregen dus uiteindelijk niet meegenomen. Hij ziet er wel onwijs leuk uit! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!