Food | Kellog's Special K Hot

maandag 3 november 2014

Het is weer maandag, voor weinig mensen de favoriete dag van de week denk ik zo. Sinds een paar weken schrijf ik iedere maandag over eten, hopelijk maak ik daarmee jullie maandag net ietsje leuker. Vandaag een heerlijk nieuw product waar ik sinds kort graag mee ontbijt!
Ik ben zelf dol op Special K, wat mij betreft de lekkerste cornflakes. Special K heeft nu ook een warme variant, een soort pap! Wij zijn hier thuis dol op Brinta dus wilden graag proberen of dit er op lijkt of dat het misschien nog lekkerder is!

Het product
De pap zit vol gerst, rogge, en havermout en is de perfecte warme start van je dag. Je hebt de varianten "Original" en "Rode Vruchten", beide varianten bevatten 35% minder vet dan andere ontbijtpap met havermout. Je begint je dag met een bron van vitaminen en vezels die je lekker kunt combineren met verschillende soorten melk of noten en vruchten.
Mijn favoriet; sojamelk en een handje rozijnen!
Special K Hot is verkrijgbaar bij jouw eigen supermarkt en kost €2,19. Voor dit geld krijg je 7 zakjes Original of 6 zakjes Rode Vruchten.

Bereidingswijze
Voor je ontbijt heb je 1 zakje nodig. De scheur je open en vul je tot het aangegeven streepje met melk. Ik hoor nu iedereen denken, huh? Ja, je giet de melk in het papieren zakje met granen. De inhoud giet je in een pannetje en warm je in een paar minuten op.

Ervaring
Ik zal maar meteen vertellen dat ik het echt heel erg lekker vind, beide varianten. Een beetje vreemd vind ik wel dat je echt een half bakje pap krijgt. Ik moet dan ook meteen zeggen dat dat halve bakje wel flink vult maar ik denk niet dat het voor iedereen genoeg is, voor mij is het net niet/net wel. Wat meer melk er bij is geen oplossing want dan word waterig. Voor grote honger heb je écht twee zakjes nodig maar dat maakt het weer erg prijzig. Mijn oplossing is om wel gewoon één zakje te gebruiken en dit aan te vullen met wat rozijnen of nootjes.

Ontzettend lekker dus en als ze de zakjes iets voller maken ben ik helemaal fan!
Wat eten jullie als ontbijt?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

9 opmerkingen:

  1. Klinkt wel erg lekker en s'morgens eet ik normaal 1 broodje dus denk dat voor mij 1 zakje genoeg is. Ik ga deze zeker eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt goed, alleen ik eet het bijna nooit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmm ik ken het niet , misschien toch maar eens proberen. Lijkt me namelijk wel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat wil ik wel eens proberen! Als het naar havermout smeekt, lust ik het wel niet. Ik vind het ook een gek idee... iets warms 's ochtends. Ik eet 's morgens altijd 1 bruine boterham met choco :) Xx Amélie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb iets gelijkaardig maar dan van quaker, alleen is het dan havermout. Hier moet ik eens naar kijken, het is maar voor wat variatie.
    .

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat apart, ziet er lekker uit. Vroeger at ik elke dag biologische muesli van AH, geweekt in water met een klodder slagroom zonder suiker. Volgens de arts-homeopaat zorgde de vetten ervoor dat de mineralen en vitaminen beter opgenomen werden.Havermout vind ik ook lekker, maar ben nu een slechte "ontbijter"...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die heb ik nog nooit geprobeerd! Ziet er wel goed uit ;)
    Ik eet vaak havermout, kwark met muesli of rijstwafels met avocado mousse of een gekookt ei. Het is maar net waar ik zin in heb en hoeveel tijd ik heb 's morgens..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het klinkt als een voedzaam en vrij snel ontbijtje, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!