Life | Een ander huis? Tijd voor inspiratie!

dinsdag 11 november 2014

Op het moment dat ik dit artikel type is het zondag. Afgelopen vrijdag hebben we op een heel leuk huis gereageerd, morgen horen we als het goed is meer. Dit artikel komt dinsdag online dus als het mogelijk is plaats ik nog even een kleine update onderaan.
In ieder geval, we gaan verhuizen, nou ja, dat willen we. Genoeg redenen om even internet af te speuren naar wooninspiratie!
Niet alles is even realistisch maar dromen mag, toch?
Afbeeldingen via www.pinterest.com

Canny Builders - Lubelso-Main-Bathroom-Shower
We gaan huren via de woningbouw dus zo'n badkamer zal het wel niet worden.. Maar wat is deze prachtig zeg, mijn schoonmoeder heeft zo iets en het is altijd een feest om daar te douchen!

Une belle idée
Misschien een beetje zoetsappig maar ik vind dit best een leuk idee voor bij de voordeur, jullie ook?

Share, Like and Repin
Heel fijn al die mooie lijstjes bij elkaar:) Decoratie haal ik eigenlijk overal vandaan. Bij het tuincentrum hebben ze prachtige dingen, vaak wel prijzig. Xenos en Action zijn favoriet voor kleine prijsjes.

30 Cool Grunge Interior Designs | Daily source for inspiration and fresh ideas on Architecture, Art and Design
Georganiseerde chaos, i love it. Bij sommige winkels heb je ook zo'n soort schuiftafel voor het voeteneinde van je bed, die rol je dan naar je toe over het bed heen. Oke, vage uitleg ik weet het. Ik kan 'm ook nergens vinden op de website. Iemand die toevallig zoiets heeft?

VELUX Model Home Maison Air & Lumiere.  Meer inspiratie doe je op via www.velux.nl #VELUX
Die stenenkussens moet en zal ik hebben, zo gaaf! Ze zijn wel prijzig helaas, je vind ze hier. In ons huidige huis hebben we een aantal schuine ramen ik hoop in het volgende huis ook. Vooral boven het bad vind ik het heerlijk als het regent. Voor foto's maken geeft het trouwens ook fantastisch licht in de woonkamer! Wij hebben vrij simpele, eigenlijk saaie gordijnen voor de dakramen, deze hingen er al en we hebben ze eigenlijk nooit vervangen. Bij Velux hebben ze ontzettend leuke raamdecoratie, een fijn gordijntje kan een simpel interieur al ontzettend opvrolijken!

you could never roll off the bed!
Mijn vriend is nu even weg maar zodra die thuis is ga ik deze foto laten zien. Een ingebouwd bed, hoe leuk is dit! Nooit meer onder het bed stofzuigen en je kamer lijkt een stuk ruimer! I want this!

Update 10-11-2014: Vanmorgen bericht gehad over het huis. Wij staan tweede en mogen in principe (nog) niet komen kijken bij het huis, de mensen op de eerste positie gaan natuurlijk voor.
Nu komt de grap; de mensen op de eerste positie staan maar liefst 10 dagen langer ingeschreven dan ons, hoe zuur is dat? Wij blijven nog even hopen want ze kunnen het huis natuurlijk ook afwijzen!

Hebben jullie iets wat je altijd al wilt hebben in huis?

9 opmerkingen:

  1. Zo'n ingebouw bed vind ik wel erg cool, haha. Dat je er niet meer onder moet stofzuigen is mooi meegenomen. Dat idee voor je voordeur is erg origineel, moet je zeker doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij gaan volgend jaar ein-de-lijk in ons huisje kunnen, dus deze post komt zeker van pas!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hopelijk krijg je positief nieuws! Dat ideetje met die handen op die houten plank is erg leuk! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke inspiratie! Ik woon hier nu bijna 2 maand en vind het nog steeds heerlijk om dingen in huis aan te passen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat bed is gaaf zeg! Dat wil ik ook wel en dan in de badkamer wil ik mijn bad ook zo hebben ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een fijne inspiratie post! Ideaal weer voor de donkere korte dagen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie inspiratie, maar dat bed ziet er dan wel mooi uit, maar toch handig is het niet .. Je moet immers iedere morgen of in de nacht opstaan vanaf de vloer ... Lijkt me niet zo makkelijk.

    Hopen dat het eerste koppel het huis niet willen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er leuk uit! Zo'n tafel over je bed vind je bij de Ikea :) super handig!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!