Life | Mei 2017: Heel veel eten, leuke dingen en lekker weer!

zaterdag 3 juni 2017


Het is alweer juni en ik kijk met een fijn gevoel terug op mei. Ik heb ontzettend veel leuke dingen gedaan en het werd zelfs een beetje zomer. Ik neem jullie graag mee in mijn maand, het begon in ieder geval goed met het proeven van friet met chocoladesaus bij Frietboutique.


Ik deed iets heel leuks wat ook doodeng was. Ik ging namelijk op die grote schommel bij de Amsterdam Lookout. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik het zo eng zou vinden maar eenmaal op de schommel kreeg ik toch echt zweethandjes en was ik blij toen ik weer op vaste grond stond. Ondanks dat ik het zo eng vond, had ik het nooit willen missen, heel gaaf!


Ik was veel in Amsterdam deze maand en ging eindelijk eens eten bij Metropolitain/Café de Paris. Ik heb nooit helemaal door hoe die constructie nu zit maar de menukaarten zijn volgens mij hetzelfde. Anyway, ik at deze heerlijke flensjes met fruit, maple syrup en mascarpone. Het andere flensje was met Tony's Karamel Zeezout, zeker een aanrader!


Niet alleen buitenshuis at ik veel lekkere dingen, ook thuis experimenteerde ik er op los. Ik maakte onder andere deze Red Velvet cupcakes die verrassend goed gelukt waren.


Ik was, zoals ik eerder zei, veel in Amsterdam. Onder andere voor persevents, ook een mooie gelegenheid om wat nieuwe Instagram plaatjes te schieten.


Ondanks dat ik me een groot gedeelte van de maand in deze positie bevond, ben ik nog geen 150 kilo. Ik ben weer redelijk fanatiek aan het sporten en voel me stukje bij beetje wat fitter. Ik wil niet afvallen maar het feit dat ik me fitter en gezonder voel, werkt heel stimulerend. Ondertussen kan ik dan lekker veel genieten van gerechtjes als dit.


Afgelopen week was enorm zomers, ik heb er zo van genoten! De perspakketjes met zonnebrandcrèmes kwamen dan ook in grote getale (oké, 2) binnen, handig! Kruidvat verstuurde het pakketje in een kokosnoot, leuk gedaan.


Nog meer eten! Bij een persevent van Inglot hadden ze deze mooie marmer donuts. De smaak was redelijk gewoontjes maar ze zien er fantastisch uit.


Met Romy ging ik naar Flavourites in Utrecht. Een soort festival waarbij heel veel verschillende webshops hun spulletjes verkopen. Ik vond de kraampjes leuk maar er was ook wel veel wat voor mij totaal oninteressant was zoals kinderkleding. Ondanks dat hadden we een gezellige dag en verder en weer Instagram plaatjes geschoten.


Buiten al het eten en de leuke uitjes om, was ik eigenlijk extreem druk met stage en school. Het regende deadlines en inmiddels staat de tentamenweken weer op het punt van beginnen. Dit weekend dompel ik me onder in de verslagen en de schoolboeken, nog even doorbijten, dan lekker vakantie.


Ik heb zo enorm genoten van het zomerse weer van de afgelopen tijd. Zonder jas naar buiten, lekker bruin worden en ´s avonds nog in de tuin kunnen zitten. Ik word er zo blij van en krijg meer energie van het felle zonnetje. Wat mij betreft mag het nog wel even zo door gaan met het weer!


Ik sloot de maand af met een rondje golfen. Zo'n aanrader als jullie ook een Pitch & Putt in de buurt hebben zitten. Lekker een beetje lopen, beetje slaan, heel gezellig!

Voor nu dus ondergedompeld in schoolwerk maar ook voor juni heb ik weer een aantal leuke plannen. Volg me op Instagram om een beetje op de hoogte te blijven, op Insta stories laat ik regelmatig zien wat ik doe en welke producten er binnen komen om te testen.
Hoe was jullie mei?

3 opmerkingen:

  1. Wow, die schommel! Ik zou nooit durven hoor! Heel stoer dat je het gedaan hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk overzicht! Zijn jij en Steven weer samen of kom je er gewoon vaak?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zag je instastory op de tennisbaan net als vroeger in je weekoverzicht :D

      Verwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!