Beauty | The Body Shop Drops Of Youth Liquid Peel

dinsdag 13 juni 2017


Huidveroudering, eigenlijk wil ik er nog niet aan denken maar ik moet toch bekennen dat ik sinds een jaar ongeveer het een en ander zie gebeuren. Nou is de boel nog niet aan het verzakken maar zijn er wel duidelijk fijne lijntjes te zien in mijn gezicht en blijven fronsrimpels langer staan. Best een lastige combi met een vette huid die momenteel ook ontploft van de onzuiverheden. Aan de ene kant wil ik dus de veroudering stoppen, terwijl ik aan de andere kant de behoefte heb om drastisch te werk te gaan tegen puistjes. Nu gebruikte ik de laatste tijd een product van The Body Shop wat speciaal ontwikkelt is om huidveroudering tegen te gaan, maar mij ook het gevoel geeft dat onzuiverheden worden aangepakt.


Om deze bijzondere lijn, Drops Of Youth te ontwikkelen, heeft TBS gebruik gemaakt van plantstamceltechnologie, de formule is verrijkt met beschermende Edelweiss, verstevigende zeedistel en vernieuwende zeevenkel. Alles bij elkaar zou deze lijn bijdragen aan het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering.

De producten zijn niet getest op dieren, vegan en 99% van de ingrediënten zijn  van natuurlijke oorsprong.


Het nieuwste product in deze lijn is de Liquid Peel, de lijn is hiermee, met 6 producten compleet. Dit gel achtige product transformeert zich op de huid tot een peeling en helpt bij het verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen.

De peeling is zachter dan een klassieke peeling en 2 á 3 keer per week te gebruiken, de ideale tijd om deze te gebruiken is voor je ´s avonds naar bed gaat. Je brengt dan twee pompjes aan op een droge huid en masseert ongeveer 20 seconden (tot de witte stukjes ontstaan). Hierna spoel je je gezicht af, en klaar.


Zoals je kunt zien, eerst een gel, daarna ontstaan de witte stukjes en kun je de peeling afspoelen.


Of de peeling écht helpt tegen huidveroudering kan ik niet zeggen, bij mijn huid is geen verschil te zien maar je ziet de rimpeltjes ook pas als je er met je neus ongeveer in zit. Ik kan wel zeggen dat de peeling ontzettend aangenaam aan voelt op de huid. De peeling voelt fris en geeft het reinigende gevoel van een agressief product, zonder de huid te irriteren of uit te drogen. Ik ken weinig producten die mij het gevoel geven mijn huid beter te maken en tegelijk te verzorgen en dit product doet dat zeker. Mijn huid voelt glad, egaal, school en toch zacht en niet trekkerig. Ik ben heel tevreden en kan iedereen dit product aanraden, ook als je niet per se iets tegen huidveroudering te doen hebt is het een topper. Je vind ´m bij alle filialen van The Body Shop (exclusief de outlets) voor €21.
Kende jij deze lijn al?

ps. doe jij al mee aan mijn winactie?

1 opmerking:

  1. Dit lijkt me een fijn product! Zeker dat hij zo goed peelt zonder de huid te irriteren. Nu ben ik benieuwd geworden!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!