Body | & Other Stories Handcrème & Zeep

zondag 14 december 2014

& Other Stories was een winkel waar ik erg naar uitkeek. De kledingcollectie vond ik wat tegenvallen, vrij simpel. De cosmetica-afdeling vond ik geweldig. Prachtige verpakkingen en kleuren, ik heb lekker wat uitgezocht en uitvoerig getest. Ik nam een handcrème en een zeepje mee. Tip voor als je gaat winkelen; bij de kassa hebben ze een grote keus aan cosmetica voor de helft van de prijs, ziet er allemaal nog prima uit alleen het zijn de oudere of wat minder verkochte producten.

Dit kan ik echt waarderen; mijn spulletjes kreeg ik mee in een fijn papieren zakje met plakkertje.

Hand Cream Rose Revival
Deze fijne handcrème bevat shea boter, macademia olie en amandelolie, dit zou zorgen voor zachte, gehydrateerde en verzorgde handen. De verpakking vind ik prachtig, lekker strak en simpel. Prachtig ook dat iedere geur een eigen tekstje heeft.

Netjes dichtgeplakt met een stickertje, zo weet je zeker dat je een ongebruikte koopt.

De creme ziet er een stuk dikker uit dan hij aanvoelt. Het voelt meer aan als een lotion dan een olie-achtige crème, dat had ik niet verwacht naar aanleiding van de ingrediënten.
De geur is heerlijk, je ruikt echt rozen met een vleugje fris. De handcrème zelf vind ik niet superverzorgend. Leuk voor in de zomer maar in de winter vind ik 'm echt niet hydraterend genoeg. Je betaald voor deze tube €5.

Classis Soap Fig Fiction
Zwarte bessen, rozee peper, bamboo, vijgen, rozenhout en wilde vijg. Indrukwekkend lijstje die samen zorgen voor een hele bijzondere geur. Je huid is na het wassen fris en schoon en ruikt friszoet. De bamboo ruik ik wel echt, ik hou er wel van, verder is de geur lichtzoet, lastig de omschrijven.

 Weer een prachtige verpakking. Onder de wikkel zit het zeepje nog ingepakt met vloeipapier, zo blijft je zeepje schoon in de winkel.

 Het zeepje kost €5 en is prima. De geur vind ik erg lekker, hij doet wat 'ie moet doen en werkt naar mijn idee niet uitdrogend. Niet heel bijzonder maar gewoon oke, de geur vind ik wel echt top!

Conclusie
&Other Stories stelde mij  een beetje teleur qua fashion maar op beautygebied niet. Ik ben verliefd op de verpakkingen. De producten zelf vind ik niet geweldig maar de geuren wel. Ik wil zeker nog andere dingen gaan proberen en ben zeer benieuwd naar de kwaliteit van de make-up. Het staat anyway allemaal prachtig in je badkamer.
Je shopt de producten in de winkel (o.a. Amsterdam en Antwerpen) of online.

Hebben jullie al iets gekocht bij & Other Stories?
Volg je mij al op -Bloglovin-Instagram-Twitter?

2 opmerkingen:

  1. Leuke producten! Ze zijn mij allemaal nog onbekend want ben er nog nooit geweest en ben dan ook de dagen aan het aftellen tot de winkel in Gent opengaat, want in Antwerpen geraak ik maar niet. Ik hou echt van die cleane en simpele verpakkingen en vooral die Fig zeep zou ik direct kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de verpakkingen wel leuk, strak en clean! :-) Maar de producten overtuigen me niet helemaal! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!