Beauty | Soulmade Cosmetics: Skincare + Kortingscode!

zaterdag 29 maart 2014

Nu ik al een tijdje geen extentions meer draag, merk ik dat ik mijn huid beter verzorg. Klinkt misschien gek, maar was voorheen mijn lange haar iets waar ik goed voor zorgde, nu verdient mijn huid wat extra aandacht.

Ik hou van bijzondere skincare merken, en als ze dan uit Nederland komen, móet ik het wel proberen, zo kwam ik ook uit bij Soulmade Cosmetics, een bedrijf met niet alleen maar prachtige verpakkingen, maar ook een goed verhaal.

Omdat het gewoon teveel fijne puntjes zijn om een leuk verhaaltje van te maken, heb ik ze voor jullie op een rijtje gezet:
- De basis van Soulmade producten is nooit water maar altijd Aloë Vera en/of Rosa Damascena, een grote roze roos vol goede oliën. Van producten op waterbasis heb je meer nodig, met Soulmade doe je dus ook een stuk langer.
- Er worden essentiële oliën gebruikt in plaats van parfums.
- De glazen potjes hebben niet voor niks een kleurtje, in gekleurd glas blijven je producten het beste in conditie.
- De potjes zitten verpakt in kartonnen zakjes. Naast de ingrediënten vind je op het zakje ook waar je het product voor gebruikt, hoe je het gebruikt en een handige tip.

Ik ben vast niet de enige die hier enthousiast van wordt toch? En dan hebben we het nog niet eens over de prachtige verpakkingen gehad.
Genoeg geluld, ik probeerde 4 producten:

Deze crème is zelfs geschikt voor een overgevoelige huid en ruikt naar verse komkommer.
Ik vind deze crème absoluut niet lekker ruiken maar hij ruikt wel super natuurlijk. Ik heb deze als dagcrème gebruikt en hij is heerlijk fris met een perzikhuidje als gevolg. Je kunt m trouwens ook gebruiken als bodywarmer! Bewaar m wel bij kamertemperatuur of kouder. Ik had m meegenomen naar het zwembad en toen werd het een soort melk.
Een leuke tip: meng de crème met verse komkommer en gebruik 'm als gezichtsmasker!
Ik zou deze crème niet opnieuw kopen omdat ik de geur niet lekker vind en ik een andere crème van Soulmade fijner vind..

Puur voor de geur kreeg ik een mini van deze olie bij mijn pakketje. Je kunt de olie gebruiken om je lichaam mee in te smeren of lekker mee te masseren. Ook kun je je gezicht er mee reinigen of een paar drupjes in bad doen, veel mogelijkheden dus. De geur zou moeten ruiken naar verse, wilde bloemen en dat ruikt ie ook, echt heerlijk! Het is een lekkere dikke olie die geen vettig laagje achterlaat maar in trekt, fijn voor droge plekjes!
Deze olie zou ik graag opnieuw willen. Ik ben ook wel benieuwd naar andere geuren maar of die deze kunnen overtreffen weet ik niet.

Mijn favoriet!  Zeer populaire crème op basis van jasmijnolie, wat onder andere heel goed is voor een ouder wordende huid. Ik had nog nooit een dag en nachtcrème in één gehad. Voor dagcrème heb ik altijd wat frissers maar ik ben verkocht hoor. Voor de dag smeer ik gewoon een wat dunner laagje op en 's nachts lekker veel. De crème ruikt heerlijk, maakt je huid zijdezacht en zorgt tegelijkertijd voor een frisse uitstraling. Deze koop ik absoluut opnieuw!

Een roze potje is altijd welkom in mijn badkamer!  Deze crème ruikt naar grapefruit en bevat Jojoba-bolletjes die je gezicht polijsten, Je smeert deze crème op je schone gezicht, een deel van de crème trekt in. De Jojobo-bolletjes verwijderen dode huidcellen en die spoel je er later af met wat lauw water. Ik had nog nooit van deze combi gehoord maar ik vind het een topper. De crème trekt inderdaad lekker in en als je de bolletjes weggespoeld hebt heb je echt een superzachte huid. (nog zachter dan die al was na alle eerdere soulmadeproducten haha) Fijn aan dit product is dat het echt maar heel licht scrubt, supergeschikt voor je gezicht dus. Ik zou deze absoluut opnieuw kopen.

De producten kun je bestellen of verder bekijken door op de productnaam te klikken, of ga naar de webshop van Soulmade.

Mijn ervaring met Soulmade is dus echt heel goed, ik heb overigens geen geld gekregen voor dit artikel, ik ben gewoon echt heel tevreden. Ik ga zeker in de toekomst nog meer producten van dit merk uitproberen en die gaan jullie zeker terugzien! Ik ben benieuwd wie van mijn lezers ook wat gaan proberen dus laat het me vooral weten:)
Als je iets wilt bestellen kun je de komende maand gebruik maken van de kortingscode 1109, hiermee krijg je tot zondag 27 april 2014 20% korting op je bestelling.

Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.
Volgen jullie Mira Tells al op Bloglovin?

2 opmerkingen:

  1. Oh wat een leuke producten, ik kende dit merk nog niet maar waar het voor staat spreekt me zeker aan. De face polisher en dag en nachtcreme lijken me erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!