Stapelreview | Bomb Cosmetics Badproducten & Adventskalender

vrijdag 1 december 2017


Vorige week kwam er een heel gezellig pakketje binnen van de webshop Feel So Pure. Zij hebben een groot assortiment aan heerlijke producten en verkopen onder andere Bomb Cosmetics. Ik ben nog nooit zo veel in bad geweest als afgelopen week en laat jullie vandaag de producten én een sneak peek van de adventskalender zien.


De producten van Bomb Cosmetics zijn handgemaakt, 100% natuurlijk en 70% biologisch. Het assortiment wordt niet getest op dieren en ook dingen als de verpakkingen en etiketten worden op een duurzame manier geproduceerd. Ik heb Bomb Cosmetics al eerder geprobeerd via Feel So Pure en ik ben altijd weer onder de indruk van hoe mooi de badproducten er uit zien, echt een feest om te testen en zo geweldig om cadeau te geven! Ik testte dus een aantal producten en laat ze je hier één voor één zien.


Pick Up A Penguin Bath Blaster €3,75
Deze gezellige pinguinbal heeft een hydraterend en verkwikkend effect. De geur heet Sweet Minty en wordt veroorzaakt door onder andere peppermint- en spearmint-olie.

Ik ervaar de geur zelf als fris met een toefje kruidig, ik moet zelfs een beetje aan citrus denken, heel erg lekker in ieder geval. Mijn bad bevat veel zilveren glitters wat gelukkig na je bad makkelijk weg te spoelen is, wel vond ik het drie dagen later nog op mijn huid. Even goed douchen dus als je niet vol glitter op je werk wilt verschijnen. Verder qua bruiseffect niet veel speciaals en de geur vervliegt een beetje snel. Mijn huid voelde wel heerlijk zacht na gebruik en het geheel vond ik erg gezellig zo met die glitters.


Deze ontzettend leuke sneeuwman heeft de heerlijke geur van kaneel met de olie van sandelhout, kaneel en sinaasappel. Het effect is ontspannend, verkwikkend en hydraterend.

Qua uiterlijk vind ik dit echt een hele leuke, ik denk je hier heel veel mensen echt blij mee maakt als cadeau. De geur is weer lekker kaneel, ik hou er van! Sinaasappel ruikt ik ergens ook wel, een lekkere combi in ieder geval. Verder niet super spectaculair maar qua geur zeker een topper en heerlijk winters.

Die kaart daar achterin, bevat een badbruisbal, hoe leuk is dat! Ik heb ´m niet getest omdat ik deze heel graag naar iemand op wil sturen maar ik wilde ´m toch even laten zien. De geur is Cotton Candy en de oliën rozemarijn en geranium. De bruisbal is dus roze en naar wat het lijkt, zitten er allemaal kleine gouden sterretjes in. Heel leuk om iemand hiermee via de post te gaan verrassen!


I Believe In Unicorns Bath Blaster €3,75 
Deze feestelijke roze bal werkt kalmerend, ontspannend en verzorgend en bevat subtiele glitters. De geur is kamperfoelie en peer aangevuld met geranium- en wierook-olie.

De geur vond ik subtiel, een beetje zoet-kruidig en niet te aanwezig, wederom erg lekker. In het begin was mijn bad heel leuk licht roze, later werd dit meer een roze gloed. De glitters heb ik niet heel erg terug gezien, wel had ik weer een zacht huidje na het badderen.


Deze grote groene bal (links achter) is de ultieme kerstbadbruisbal en werkt stimulerend, hydraterend en geeft je een gelukzalig gevoel. Hij ruikt naar kruidige glühwein en bevat oliën van sandelhout en bergamot.

De rode glitters zijn niet mijn beste vriend (zeer hardnekkig) maar heel feestelijk is het allemaal wel. Ik ruik absoluut de glühwein, echt een kerstgeurtje, maar toch ruikt de bal ook wel fris, zo lekker! Hij bruist mega hard op en geeft een lekker zachte huid. Het badwater werd licht groen, al met al een compleet kerstsfeertje en één van mijn favorieten.


Waar de bruisballen keihard opbruisen, smelt een mallow rustig in je badwater waardoor de geuren en ingrediënten langzaamaan vrij komen. Deze mallow werkt ontspannend, hydraterend en verzorgend. Je vindt in de ingrediënten de oliën van mandarijn en kaneel en de geur van glühwein, mandarijn en kaneel.

Oke, de rode glitters waren vrij hardnekkig maar wel feestelijk. De geur van deze vond ik ongelooflijk lekker en feestelijk. Je ruikt duidelijk kaneel maar dan niet zo zwaar als wanneer je aan een potje kaneel zou snuffelen. Wat mij betreft een heerlijke geur en ik denk ook wel mijn favoriet van al deze producten, echt een heerlijk kerstbad!


Deze leuke mini unicorn werkt ontspannend en hydraterend. De geur is wederom peer en kamperfoelie met oliën van geranium en lavendel.

De geur was net als bij veel van de andere producten subtiel, wat zoetig en bloemig. Hoe leuk ik deze er ook uit vind zien, de geur is wat gewoontjes, niet echt heel uitgesproken. Wel was mijn huid extreem zacht, sowieso was dat bij de bath mallows heel erg, die zijn duidelijk heel verzorgend.


Adventkalenders, i love it. Vanmorgen was het dus 1 december en toen sprintte ik echt als een klein kind om de eerste vakjes van mijn kalenders open te gaan maken, zo leuk! Deze heerlijke kalender is gevuld met allemaal kleine productjes van Bomb Cosmetics. Achter elk vakje vind je een zeepje of een badproduct, heel erg tof. Jullie konden op mijn Instagram vanmorgen al het eerste vakje zien en de aankomende weken zal ik elke dag via Instastories een vakje openen, hou me dus zeker in de gaten als je wilt weten wat er allemaal in zit!


Heerlijk om al deze producten te testen en ik heb ook absoluut inspiratie opgedaan voor wat kerstcadeautjes. Ik beschreef bij veel geuren dat ik ze subtiel vind, ik vind dat niet iets negatiefs, het is meer waar je van houdt. Sommige avonden ben ik absoluut toe aan een geurexplosie in de badkamer, maar een subtiele, rustige geur kan juist ook heel lekker zijn. De effecten bij Bomb zijn niet zo spectaculair als we ze bij andere merken zoals Lush bijvoorbeeld kennen, echter zijn de prijzen ook een stuk lager, zeker voor een natuurlijk product. Daarnaast zien de producten er stuk voor stuk fantastisch uit en dat maakt het als je het mij vraagt tot perfecte cadeautjes. Ook de adventskalender vind ik erg leuk, een toffe manier om kennis te maken met het merk en heel gezellig om elke dag een lekker nieuw product te ontdekken. Ik maak morgen weer een vakje open en hou jullie op de hoogte! Je vindt alles dus bij de webshop www.feelsopure.nl/webshop, de linkjes naar de producten bereik je door op de naam van het product te klikken in mijn review.
Welk product zou jij graag willen gebruiken?

*De producten in dit artikel heb ik gekregen.

1 opmerking:

  1. Oh zo super leuk! Ik kende het helemaal nog niet maar ben reuze enthousiast geworden. Allemaal te schattig om te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!