Beauty | Born Pretty Store Oogschaduw + Kortingscode

dinsdag 6 januari 2015

Een tijdje terug werd ik benaderd door www.bornprettystore.com, een grote webshop met voordelige make-up producten. Ik mocht wat dingen uitkiezen om te testen en laat jullie vandaag een oogschaduwpalet zien.

Pretty Colors
De meeste producten op BPS hebben geen "echte" naam. Dit palette vind je terug onder artikelnummer 16402 en dan weer nummertje 2, er zijn namelijk verschillende kleurencombinaties.
Voor het palette betaal je $6,99 dat is ongeveer €5,80. Verzending is bij Born Pretty Store altijd gratis en je hebt je pakketje binnen 2 tot 4 weken in huis.

Ik was wel een klein beetje trots op mijzelf want ik ben dit keer niet voor bruintinten gegaan. Er waren prachtige paletten bij vol met zwart, wit en bruin maar ik besloot dit keer voor in ieder geval een beetje kleur te gaan. Leuk voor jullie om een keer iets anders dan nude-tinten te zien en leuk voor mij om een wat anders te proberen.

Uiteraard niet alleen maar kleur;)

Verrassende pigmentatie
Ik was verbaasd over de pigmentatie en de glitters. Deze strepen komen van één keer flink vegen met mijn vinger. Netjes en totaal niet naar verwachting. Vast niet heel verrassend dat ik de bruine kleur het mooiste vind;)

Ervaring
Zoals vaker bij Aziatische make-up oogt en is de verpakking wat gammel. Hier laten we ons niet door afleiden, het gaat ten slotte om het product. De producten werken fijn en brengen makkelijk aan. Ze blijven met een primer eigenlijk prima zitten en creasen minimaal. Niet super maar zeker niet slecht.
Uiteindelijk gebruik ik de roze en paarse oogschaduw trouwens amper;)

Wel echt een nadeel: na één keer swatchen zien de oogschaduws er zo uit. De glitter zit dus vrijwel alleen bovenop. Geen palette wat je voor de glitters moet kopen dus.

Ik heb voor jullie nog een leuke kortingscode: Je kunt de code "MIRAH10" gebruiken voor 10% korting op make-up producten.

Hebben jullie wel eens iets besteld bij deze webshop?

6 opmerkingen:

  1. Mmm ik heb hem zelf niet gekozen omdat ik dit wel verwacht had. Jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zijn mooie kleuren, alleen erg jammer dat de glitter bovenop zit! Helaas zie je dit vaker...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had dat bij mijn palette ook, de glitter zat er alleen bovenop

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow.. het pigment is inderdaad ontzettend goed. Gelukkig ben ik niet zo'n fan van glitters, dat scheelt dan weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de kleuren erg mooi en vooral door de glitter dacht ik wauw, jammer dat deze eigenlijk na 1 keer gebruik al weg zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!