Beauty | The Body Shop Kamille Eye & Lip Make-up Remover

zaterdag 9 augustus 2014


Ik ben groot fan van TBS en kreeg per toeval deze remover, een vriendin heeft tegenwoordig wimperextentions en mag daarom geen remover met olie meer gebruiken, lucky me!

Ik ben vrij kritisch met make-up remover. Ik gebruik standaard waterproof mascara en heb daarom echt een remover nodig waar olie in zit. Te veel olie vind ik weer niet fijn, te weinig olie prikt of verwijderd niet goed.

Deze remover bevat Fair Trade kamille olie uit Engeland, en verwijderd je make-up grondig terwijl je huid verzorgd wordt. De kamille in deze remover word verbouwd zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen en zoals altijd bij TBS word het product niet op dieren getest.
Kamille is zeer geschikt voor een gevoelige huid omdat het zeer kalmerend werkt.

De remover is een mengsel van lotion en olie, iedere keer voor je het gebruikt moet je dus even schudden. Ik gebruik altijd per oog een watje met remover, anders heb ik het gevoel dat het tweede oog niet goed schoon word. Bij sommige removers heb ik meerdere watjes per oog nodig om het goed schoon te krijgen, bij deze volstaat één watje met een kleine hoeveelheid remover. Mijn waterproof mascara is volledig weg en mijn huid voelt zacht en schoon aan. Voor mij precies de goede hoeveelheid olie, een fris gevoel en niet prikkend.
De remover is ook geschikt voor het verwijderen van lip-make up, dit heb ik zelf niet getest dus ik ben benieuwd of een van mijn lezers hier wel ervaring mee heeft.
Ik ben fan en ga deze remover zeker opnieuw kopen!

Als je ook enthousiast bent geworden; de remover is te koop voor €12 bij The Body Shop.

Wat is jullie favoriete TBS product?

3 opmerkingen:

  1. Lijkt me een erg fijn product om te gebruiken. Ik ben vind vaak de producten van de bodyshop erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt echt goed! Fijn dat hij waterproof make-up goed verwijderd, want dat is meestal lastig. x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind The Body Shop erg goed, maar ik heb zo'n andere camomile remover geprobeerd en hij irriteert mijn ogen een beetje! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!