Beauty | Lush Tea Tree Water

zaterdag 7 maart 2015

Ja, ik ben álweer bij Lush geweest. Dit keer was onder andere deze toner de gelukkige die mee naar huis mocht. Een, volgens velen, zeer effectieve toner voor een onzuivere huid. Mijn huid is een slagveld de laatste tijd dus ik ben benieuwd!

Tea Tree Water is een toner die je gebruikt na de eerste reiniging van je huid, je haalt het laatste restje vuil er mee weg en je bestrijd onzuiverheden door de combi van tea tree, grapefruit en jeneverbes. Na gebruik staan je poriën open, hierdoor trekt je dag- of nachtverzorging stukken beter in. Voor 250 gram betaal je €13,25, hier doe echt maanden mee.

Ik vind toners altijd erg fijn door het frisse en schone gevoel dat je er van krijgt, deze is zeker favoriet! Ik gebruik iedere ochtend en avond twee spraytjes op een wattenschijfje nadat ik mijn make-up verwijderd heb. Na een week zag ik al enorme verbetering aan mijn huid en dat word alleen maar meer. De geur is neutraal en mijn huid word super schoon maar droogt niet uit. Ook mijn roodheid is een stuk minder, naast reinigen kalmeert de spray dus ook. Als ik de helft van mijn gezicht wel met toner doe en de andere helft niet, trekt op de helft mét toner mijn crème mega snel in, geen fabeltje dus!

Wat is jullie favoriete product van Lush?

5 opmerkingen:

  1. Fijn product is dit inderdaad! Mijn favoriet is de Sex Bomb Bath Bomb.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem ook (twee flesjes staan nu hihi) en ik vind het ook erg fijn spul. Na andere lotions deed ik dit eens en hij haalde daarna nog heel veel weg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hier al eens eerder over gelezen en het lijkt me een heel fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow ziet er goed uit! Ik ben dol op de Karma olie van Lush. Smells Amazing!

    Xx

    elisabethsmusthaves.com

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!