Hair | Lush Jasmine And Henna Fluff-Eaze Haarmasker

dinsdag 5 januari 2016

Ik had niet gedacht dat het ooit ging gebeuren maar ik ben de laatste tijd afgeweken van mijn trouwe Marilyn haarmasker. Geen paniek, ik gebruik dit wondermiddel voor blond haar nog steeds alleen ik gebruik er nu een ander masker bij om te voorkomen dat mijn haar(punten) te wit worden. Ik verzorg mijn haar graag goed maar meerdere keren per week een masker wat je haar oplicht was toch niet heel erg handig.


In eerste instantie is Jasmine and Henna Fluff Eaze gemaakt voor mensen met pluizig haar. Om de lokken wat in bedwang te houden en lekker zacht te maken. Het maakt je haren iets zwaarder door de vele natuurlijke oliën die we gebruiken. Maar goed, zelfs mensen met steil haar vinden dit een geweldig product. Het geeft je haar een geweldige oppepper, dus je begrijpt hoe populair dit is.Verdeel een flinke hoeveelheid over je haar, van wortel tot punt. Vijftien tot dertig minuten in laten trekken, uitspoelen en nawassen met een shampoo. 

Bovenstaande omschrijving komt van de site van Lush. Ik koos voor dit masker omdat ik altijd het idee heb dat olie wonderen doet voor mijn haar én enorm hou van de geur van jasmijn. Ik hoopte met dit masker mijn haarpunten een beetje uit de droogte te houden.



Het masker is, net als Marilyn, erg dun en je moet dus een beetje oppassen met aanbrengen want het is zonde als je knoeit natuurlijk. Die dunnigheid is dan wel weer makkelijk voor het verdelen, de substantie verdeelt goed door je haar en ruikt heerlijk naar jasmijn.


Mijn haar knapt enorm op van dit masker, glanst mooi en is echt minder droog. Ik ben dol op de geur van Jasmijn en die is hier goed aanwezig. Door de verzorgende ingrediënten zou ik wel aanraden je haren na gebruik te wassen, je haar voelt een beetje stroef/vettig door de oliën in het product. Ik ben dol op dit masker door de fijne werking en de heerlijke geur, absolute aanrader! Je vind 'm bij Lush voor €22,35.

1 opmerking:

  1. Ohh deze is echt waanzinnig lekker! Toevallig ben ik een paar jaar terug ook overgestapt van Marilyn naar dit masker en heb er geen seconde spijt van gehad. De geur is zó ontzettend lekker en blijft echt dagen in mijn jaar hangen. Goede koop heb je gedaan :)

    X
    Astrid

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!