Beauty | Opgemaakt November 2015 met onder andere Lush, Aveda, en Living Nature

woensdag 2 december 2015


In de vorige "opgemaakt" vond je 9 producten terug, deze maand is het toevallig precies hetzelfde aantal. Ik laat je kort weten wat ik van de producten vind en als ik een review heb gemaakt kun je doorklikken naar het artikel.


Aveda Rosemary Mint Shampoo €6
Deze shampoo vond ik vooral heerlijk door de geur maar mijn haar werd er niet super schoon van. Ik schreef er vorig jaar een review over, die vind je terug via deze link.

Lush Mask of Magnaminty
Ik maakte een testertje op van deze reiniger van Lush, een fullsize kost €8,60. Dit kleimasker met mint vond ik erg fijn, hij reinigt mijn huid goed en de geur is lekker maar niet de overdreven. Ik denk dat hier nog wel een keer een fullsize van komt.

Gosh No Limit Lash Mascara €10,99
Prima mascara die voor mijn wimpers prima werkt. Ik vind 'm niet extreem bijzonder, gewoon prima. De review vind je via deze link.


Garnier Olia Haarverf 10.0 €11,99
Yes, ik verfde mijn haar weer deze maand. Het groeit erg snel en één keer per maand verven is nét genoeg. Vorige maand zag je dit product ook terug in het "opgemaakt" artikel. Fijne haarverf die mijn haar minder beschadigd dan andere haarkleuringen.

Living Nature Gentle Make-up Remover €17,95
Hele fijne en milde reiniger. Ik ben fan van dit merk en heb deze reiniger met heel veel plezier gebruikt. Hij doet precies wat je van een reiniger verwacht en irriteert niet. Ik schreef een review over dit merk met daarin onder andere deze reiniger, die vind je via deze link.


Nivea Hydro Care Shampoo €2,59
De shampoo heeft Steven voornamelijk opgemaakt. Het is een hele basic shampoo die je haar goed schoon maakt, neutraal ruikt maar niet heel verzorgend is. Echt een basic shampoo voor een klein prijsje. Ik gebruik liever shampoos die iets meer verzorgen.

Lush Angels On Bare Skin €9,90
Dit is volgens mij het derde potje van deze reiniger die hier thuis op is gegaan. Ik was er altijd al fan van en Steven gebruikt 'm ook regelmatig. Superfijne reiniger die mild is maar toch goed schoonmaakt. De lavendelgeur vind ik een echte toevoeging en deze ga ik zeker nog een keer kopen. De review vind je via deze link.


Soley Hrein €30
Wederom een geweldig product, ik maakte deze producten niet voor niks helemaal op natuurlijk;) Deze reiniger is een tikkie prijzig maar wel heel fijn. Hij heeft een kruidige geur die niet te erg overheerst en maakt je huid goed schoon. Ik kreeg hier geen droge huid van en mijn huid zag er stukken beter uit. Ik vind 'm wel wat te prijzig om buiten te aanbieding te kopen maar anders 'issie zeker voor herhaling vatbaar. De review vind je via deze link.

Lush Chou Chou I Love You Toothy Tabs €3,95
Deze tandpasta tabs smaakten afgrijselijk maar werkten verder prima. Ik heb ze opgemaakt omdat ik vond dat dat moest en ben nu begonnen aan een doosje met een ander smaakje. Fijn product, heel geschikt om tandplak te bestrijden alleen koop niet deze smaak;) De review vind je via deze link.

Ik ben een beetje aan het opmaken en probeer geen nieuwe dingen te kopen, ook heb ik heel veel dingen weggedaan de afgelopen tijd. Ik merk dat ik hierdoor écht de producten ga gebruiken die ik het meest fijn vind en dat zien jullie vast wel terug in deze review.
Kende jij één van deze producten?

9 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen! Ik kende alleen de Lush reiniger.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk hoor! Ik kende nog niet alles, dus des te leuker om erover te lezen :). Vooral dol op de Lush spulletjes <3.

    BeantwoordenVerwijderen
  3.  Thanks for sharing.I love it!
    http://www.newyearoutlet.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. This is just perfect
    http://www.newyearsale.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen
  5. You have such a good blog.
    http://www.brandoutletonline.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen
  6. great post :)
    http://www.ebayoutletonline.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. So in love with your posts
    http://www.newyearshoponline.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Soley ken ik niet, maar het ziet er wel goed uit

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat kleimasker van de Lush lijkt me heel erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!